U bent hier

Tuinaanleg

Van ontwerp tot oplevering

Na goedkeuring van het ontwerp werken wij een volledig dossier uit.
Dit bestaat uit een uitvoeringsplan, plantenlijst en een gedetailleerde offerte.  Zo heeft de klant een volledig beeld op wat en hoe wij de tuin gaan realiseren.

Tijdens  uitvoer van de werken is het de taak van onze werfcoördinator om  er voor te zorgen dat de kwaliteit van de afgeleverde werken perfect is!

Na oplevering van de werken kunnen wij ook zorgen voor de nodige nazorg en onderhoudstips.

Een totaalaanpak

Een belangrijk onderdeel van een comfortabele tuinaanleg  bij Gert Kwanten is het feit dat je geen andere partners nodig hebt, wij doen alles van A tot Z onder het wakende oog van de werfcoördinator.

 • Beregening
  Een uitbundig bloeiende tuin is niet alleen het gevolg van noodzakelijke bemesting, maar ook van een constante bevloeiing. Wij zorgen voor een perfecte  beregeningsinstallatie.
 • Bestrating en verhardingswerken
  Omdat al onze ploegen bestaan uit verschillende vaklui is zelfs het aanleggen van opritten, terrassen en andere verhardingen een kleine klus. Iedere ploeg  is daarom ook uitgerust met het modernste materieel  zodat een perfecte realisatie kan afgeleverd worden.
 • Verlichting
  Een belangrijk onderdeel voor een aangename tuin, want  met de juiste verlichting kan je zowel overdag als ’s avonds genieten van de tuin. Dankzij de ervaring van onze techniekers creëren we de juiste sfeer.
 • Beplantingswerken
  Onze beplantingsploeg zorgt ervoor dat het beplantingsplan perfect gerealiseerd wordt. Van grote bomen tot hagen en grassen….het kan  allemaal.
 • Tuindecoratie
  Details zoals de juiste potten een waterelement of een houten constructie maken de tuin af.
 • Afsluitingen
  Gaat het over een draadafsluiting, betonplaten , houten schutting, tuinpoorten, hiervoor hebben wij ook de nodige ervaring en know how om jullie verder te helpen.
 • Zwembaden & Zwemvijvers
  Creëer een vakantie gevoel in eigen tuin door het aanleggen van een zwemvijver of zwembad. Onze projectleiders zorgen voor een perfect resultaat.
 • Eikenhouten bijgebouwen Moderne bijgebouwen
  Een mooie tuinberging of overdekt zitgedeelte, zo maak je van je tuin een echte buitenkamer.

Alles om uw perfecte tuin aan te leggen en omdat we in staat zijn om alles zelf te doen, kunnen we een hoog niveau van afwerking garanderen!

 

Onze partners

Starline pool

Starline werkt vanuit de passie om jouw zwem en wellness genot te vergroten. Om dat te bereiken ontwikkelen, ontwerpen, produceren en distribueren ze sinds 1973 Monoblock® privé-zwembaden, Roldeck® zwembadafdekkingen en diverse producten voor de zwembadtechniek.

Onze partners

stone_style

Een toonaangevende producent van bestratingsproucten in beton!

Onze partners

terca

Gevelstenen, steenstrippen en keramische gevenbekleding van Wienerberger.

Onze partners

vandemoortel

Kleiklinkers voor tuinpaden, terrassen, opritten...natuurlijk karakter en duurzaam!

Onze medewerkers

Jelle, werfcoördinator aanleg

Na een aantal jaren als arbeider en teamleider gewerkt te hebben in de aanleg, stuurt Jelle momenteel de ploegen van de aanleg aan.

Onze medewerkers

Jan, werfcoördinator aanleg

Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij een bouwmaterialenfirma, plant hij nu de werken voor de aanlegteams.

Onze medewerkers

Ron, werfcoördinator aanleg