HOVENIER IN VALKENSWAARD

Zoekt u een hovenier in Valkenswaard voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin? Gert Kwanten is als tuinarchitect en hovenier, gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van de mooiste tuinen. Ook in Valkenswaard verzorgen wij de meest oogstrelende tuinarchitectuur. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, ieder tuinontwerp wordt volledig voor u op maat gemaakt en ons eigen team van gespecialiseerde vaklui verzorgt de realisatie van het project. Onze hoveniers kunnen eveneens het tuinonderhoud voor u verzorgen.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

Gert Kwanten begon in 1996 met het ontwerpen en aanleggen van de mooiste tuinen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde hoveniersbedrijven in Vlaanderen. Niet voor niets zijn we meermaals in de prijzen gevallen. Zo werden we in meerdere malen uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het Jaar. Inmiddels zijn we actief in Limburg, Vlaams-Brabant en over de grens in Nederland. Ook als u in Valkenswaard woont, kunt u ons dus inschakelen voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin. We ontwerpen iedere tuin volledig op maat en alle projecten worden geheel in eigen beheer uitgevoerd.

TUINONTWERP VALKENSWAARD

Gert Kwanten ontwerpt de tuin die precies de sfeer ademt waar u naar op zoek bent. Daarbij houden we altijd zorgvuldig rekening met de lokale omstandigheden, het beoogde gebruik van de tuin en uw persoonlijke voorkeuren. Omdat we het ontwerp vervolgens met onze eigen mensen kunnen realiseren, weet u zeker dat uw tuin er ook precies zo uit komt te zien als afgesproken. Iedere tuin wordt van begin tot eind, van graafwerken tot oplevering, aangelegd door onze eigen specialisten. Van de beplanting en bestrating tot het aanleggen van vijvers en zwembaden of het bouwen van overkappingen en poolhouses; we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Klassiek, landelijk of toch modern? Gert Kwanten ontwerpt en realiseert tuinen in alle denkbare stijlen. Kies uw gewenste tuinstijl en bekijk voorbeelden van tuinen die door ons zijn aangelegd.

TUIN MET ZWEMBAD

Wat is er stijlvoller dan een tuin met zwembad? Het rustig kabbelende water is niet alleen heerlijk om af en toe lekker een duik in te nemen, het geeft uw tuin ook nog eens een ongekend luxueuze uitstraling. Daarnaast is het de ideale manier om thuis in vorm te blijven. Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen met zwembad. We realiseren zwembaden in bestaande tuinen, maar kunnen ook een compleet nieuwe tuin met zwembad voor u ontwerpen en aanleggen. Ieder zwembad is volledig aanpasbaar aan uw wensen en wordt aangelegd door onze eigen vaklieden.

HOVENIER IN VALKENSWAARD

Droomt u van een tuin die er altijd stralend bij ligt? De tuinmannen van Gert Kwanten zorgen ervoor. Door uw tuinonderhoud in Valkenswaard te laten verzorgen heeft u zelf geen omkijken meer naar zware en tijdrovende klussen als onkruid wieden, snoeien en grasmaaien. U kunt onder andere bij ons terecht voor losse onderhoudsklussen in Valkenswaard. Ook kunnen we een onderhoudscontract voor u opstellen. In dat geval komen we op gezette tijden bij u langs om het periodiek onderhoud van uw tuin te verzorgen. Zoekt u een hovenier in Valkenswaard? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Menu