TUINARCHITECT LEUVEN

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een ontwerp voor een landelijke tuin, een moderne strakke tuin of een praktische stadstuin in Leuven? Bij Gert Kwanten bent u aan het juiste adres voor het tuinontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuinproject. Met onze eigen architecten en vakmensen verzorgen we exclusieve tuinarchitectuur en professionele tuinaanleg.

Bij ieder tuinontwerp houden we niet alleen uitgebreid rekening met uw wensen, maar ook met zaken als de bodemomstandigheden en de omgeving. We zorgen voor een perfect samenspel tussen tuin en woning en zorgen dat het tuinontwerp feilloos aansluit op uw gezinsleven. Zo creëren we een tuin die zowel praktisch als esthetisch gezien perfect in balans is.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

TOTAALPROJECTEN

Laat uw tuin realiseren door Gert Kwanten en u heeft zelf nergens omkijken naar. Als allround tuinaannemer in Leuven zijn we namelijk in staat om uw gehele tuinproject, van ontwerp tot aanleg en oplevering, voor u te verzorgen. Voor ieder onderdeel van de tuinaanleg, van de grondwerken tot de bestrating, beplanting, verlichting en het hout- of metselwerk, beschikken we over onze eigen vakmensen.

Als erkend tuinaannemer in Leuven kan Gert Kwanten bogen op jarenlange ervaring. Voor onze in het oog springende tuinarchitectuur en vakkundige tuinaanleg zijn we meerdere malen onderscheiden. Zo zijn we meerdere malen verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar. Gert Kwanten staat bekend om stijlvolle maar praktische tuinarchitectuur. Onze ontwerpers creëren de mooiste tuinen in verschillende stijlen, van landelijk tot modern, en houden daarbij rekening met alle omstandigheden. We zorgen dat het ontwerp van de tuin perfect aansluit op het beoogde gebruik ervan en we zorgen dat het tuinontwerp perfect in harmonie is met uw woning en de omgeving.

TUINAANLEG LEUVEN

Bij Gert Kwanten kunnen we ieder tuinontwerp geheel in eigen beheer voor u realiseren. We beschikken over een gepassioneerd team van vaklieden die gespecialiseerd zijn in verschillende onderdelen die komen kijken bij de aanleg van uw tuin. Zo kunnen we de grondwerken, de bestrating en beplanting voor u verzorgen. Ook bouwen we constructies als schuttingen, tuinhuisjes, poolhouses en luxe buitenkeukens.

Droomt u van een zwembad in uw eigen tuin? Bij Gert Kwanten zijn we gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen met zwembaden. We kunnen een compleet tuinontwerp met zwembad voor u maken of een zwembad integreren in een bestaande tuin.

TUININSPIRATIE

Wilt u ideeën opdoen voor uw eigen tuin? Kies de gewenste stijl en doe inspiratie op via onderstaande tuinprojecten van Gert Kwanten in de buurt van Leuven.