VAKKUNDIGE TUINAANLEG

Een ontwerp kan nog zo fraai zijn, het uiteindelijk resultaat valt of staat bij de tuinaanleg van het project. Gert Kwanten kan de volledige tuinaanleg, van de grondwerken tot de bestrating en beplanting, op vakkundige wijze voor u verzorgen. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Met een team van gepassioneerde tuinaannemers brengen we de mooiste tuinen tot leven.

Wij ontzorgen. We leggen niet alleen uw tuin aan, maar verzorgen ook de aanlevering van onderdelen en materialen en voeren de grondwerken uit. Zodoende heeft u zelf nergens omkijken naar. Een mooie tuin is groen en levendig, een tuin om in te leven.

Wij weten precies wat de verschillende planten, heesters, hagen, bomen en bloemen nodig hebben om tot volle wasdom te komen. We zorgen dat we het groen in uw tuin op de juiste plek en op de juiste manier planten, zodat uw tuin optimaal kan groeien en bloeien.

Tuinaanleg is meer dan uitsluitend het beplanten van de tuin en het aanleggen van een terras. Wij verzorgen tuinaanleg in de meest brede zin van het woord; we creëren vijvers en waterpartijen, bouwen tuinhuizen, buitenkeukens, veranda’s, pergola’s en steigers. Uiteraard behoort de de aanleg van zwembaden en wellnessfaciliteiten tot de mogelijkheden.

TOTAALPROJECTEN

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Gert Kwanten. We hebben de kennis en ervaring in huis die vereist is om een mooie, duurzame tuin aan te leggen, waar u jarenlang van kunt genieten. Door middel van een duidelijke, strakke planning en zorgvuldige logistiek zorgen we dat we uw tuin zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast voor u als klant kunnen realiseren. Niet voor niets hebben we in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen en zijn we uitgeroepen tot Vlaams tuinaannemer van het jaar.

ZWEMBAD AANLEG

Eén van onze specialiteiten is zwembad aanleg, dit doen wij in bestaande tuinen maar kunnen het ook meenemen in de gehele tuinaanleg. We integreren de mooiste maatwerk zwembaden in uw tuin en realiseren de daarbij behorende faciliteiten, zoals het omringende terras, een poolhouse en eventuele douche- en wellnessfaciliteiten.

Tuinaanleg
zwembad houten vlonder
Zwembaden

TUINAANLEG, EERST EEN GOED ONTWERP

De aanleg van een mooie tuin, begint bij een slim, origineel tuinontwerp. Een tuinontwerp die precies de sfeer ademt waar u naar op zoek bent. Onze tuinarchitecten zorgen voor een stijlvol tuinontwerp en houden daarbij niet alleen rekening met uw persoonlijke voorkeuren, maar ook met praktische zaken als de beschikbare ruimte, ligging van de tuin, de bodem, zon en schaduw, zichtlijnen en het beoogde gebruik. Gert Kwanten is niet alleen een tuinarchitect maar ook tuinaannemer.

U weet dus zeker dat we het gemaakte tuinontwerp tot in de kleinste details kunnen realiseren. Want het aanleggen van een nieuwe tuin is een flinke investering. Met een goed ontwerp en professionele aanpak weet u zeker dat u later niet tegen problemen aanloopt. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we rekening mee moeten houden en zijn we in staat oplossingen te vinden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht.