LOUNGETUIN

Ga voor luxe en comfort met een heerlijke loungetuin met zwembad en wellness-voorzieningen. Een loungetuin is de perfecte manier om even helemaal te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

De tuinarchitecten van Gert Kwanten ontwerpen een ultieme tuinbeleving, compleet met luxe-voorzieningen als poolhouses, veranda’s, overkappingen, buitenkeukens en loungedecks. Onze eigen specialisten kunnen vervolgens de complete aanleg van uw loungetuin verzorgen.

Gert Kwanten is al sinds 1996 verantwoordelijk voor de meest exclusieve tuinarchitectuur. We ontwerpen magnifieke tuinen in verschillende stijlen. Daarbij gaan comfort, schoonheid en gebruiksgemak hand in hand. Door zwembaden, wellness en comfortabele zitgelegenheden te combineren met fraaie beplanting, verharding en gazons zorgen we voor de tuin van uw dromen. Met onze prachtige tuinarchitectuur zijn we al meerdere malen in de prijzen gevallen. Zo zijn we ale meerdere malen uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

WIJ ONTZORGEN

Bij Gert Kwanten is uw tuin in goede handen. We verzorgen complete tuinprojecten waarbij we de aanleg van uw tuin van ontwerp tot oplevering in goede banen leiden. Onze eigen tuinarchitecten ontwerpen uw tuin, waarna onze tuinaannemers het project van begin tot eind kunnen realiseren. We verzorgen daarbij niet alleen de graafwerken, beplanting, bestrating en het gazon, maar ook de bouw van overkappingen, veranda’s en poolhouses, de aanleg van zwembaden en de installatie van wellness-faciliteiten.

LOUNGETUIN MET ZWEMBAD

In een echte loungetuin mag een heerlijk zwembad eigenlijk niet ontbreken. Met een zwembad in de tuin kunt u op warme dagen een verkwikkende duik nemen. Ook is een eigen zwembad ideaal om op een verantwoorde manier te genieten van de nodige lichaamsbeweging.

Bij Gert Kwanten verzorgen we de aanleg van op maat gemaakte zwembaden. Kies voor een design dat perfect past bij de stijl van uw tuin en maak het geheel helemaal af met accessoires naar keuze zoals verlichting, verwarming, inlooptrappen, watervallen, afdekking en een onderwater-loungeplatform. Voor ultiem gebruiksgemak zijn zaken als de temperatuur en verlichting te bedienen via een handige app op uw telefoon. Het zwembad wordt aangelegd door onze eigen specialisten.

Moderne tuin met zwembad

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUINEN

Uw tuin is er om van te genieten. Om u daar alle kans voor te geven, kunnen wij uw tuin onderhoudsvriendelijk maken. Door het gebruik van makkelijk te onderhouden bestrating en beplanting in combinatie met slimme oplossingen als natuurgetrouw kunstgras heeft u nauwelijks omkijken naar het verzorgen van uw tuin.

Op die manier houdt u tijd over om lekker te loungen!

Ieder ontwerp dat wij maken zetten we door middel van 3D-rendering om in realistische impressies. Zo weet u precies hoe uw tuin eruit komt te zien en dat niet alleen; met behulp van onze software kunnen we u een beeld schetsen van hoe de beplanting in uw tuin zich zal ontwikkelen, op welke plekken u wanneer zon en schaduw geniet en hoe uw tuin er in het donker met de tuinverlichting aan uit komt te zien.

TIPS VOOR EEN LOUNGETUIN

Droomt u van een weldadige loungetuin? Met de volgende onderdelen creëert u stap voor stap een high-end tuin die alle gelegenheid biedt om op ieder gewenst moment lekker te ontspannen.

Wellness loungetuin

WELLNESS

Voor optimale relaxmomenten kunt u ervoor kiezen om wellness-voorzieningen in uw tuin te installeren. Voorzie uw tuin bijvoorbeeld van een jacuzzi of whirlpool of trakteer uzelf op een weldadige sauna in de tuin. Gert Kwanten kan alle denkbare wellnessvoorzieningen voor u aanleggen. Ideaal in combinatie met een overdekt terras of een poolhouse in de tuin.

Tuinmeubilair

TUINMEUBILAIR

Om heerlijk te ontspannen heeft u passend tuinmeubilair nodig. Gert Kwanten werkt samen met de leveranciers van hoogwaardige tuinmeubelen. Zo kunnen we uw tuin voorzien van de mooiste tuintafels en -stoelen, loungebanken en loungesets. Daarmee maken we van uw tuin het perfecte verlengstuk van uw huiskamer. In uw tuin zitten was nog nooit zo comfortabel!

Veranda loungetuin

VERANDA

Leg een verbinding tussen tuin en woning met een stijlvolle veranda, tuinkamer of serre. Een veranda is een open terrasoverkapping aan het huis en bijvoorbeeld een fraaie oplossing voor een buitenkeuken met outdoor eettafel of een whirlpool.

Tuinkamer loungetuin

TUINKAMER

Een tuinkamer is een overkapping die aan alle zijden volledig is af te sluiten met (glazen) wanden. Het is een ideale manier om ook als het wat kouder is van uw prachtige tuin te kunnen genieten.

Poolhouse loungetuin

POOLHOUSE

Een poolhouse is een waardevolle toevoeging voor iedere loungetuin. Na een verfrissende duik kunt u even afdouchen onder een buitendouche en vervolgens helemaal tot rust komen in de beschutting van uw poolhouse. Het is bovendien bij uitstek een plek om in de zomer ‘s avonds van uw tuin te genieten.