EXCLUSIEF TUINONTWERP

Bij Gert Kwanten ontwerpen we de tuin die precies de sfeer ademt waar u naar op zoek bent. Onze tuinarchitecten zorgen voor een stijlvol tuinontwerp en houden daarbij niet alleen rekening met uw persoonlijke voorkeuren, maar ook met praktische zaken als de beschikbare ruimte, ligging van de tuin, de bodem, zon en schaduw, zichtlijnen en het beoogde gebruik.

Aan de basis van iedere mooie tuin ligt een goed doordacht tuinontwerp. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, een zwembad in de tuin wilt, of een poolhouse, wij ontwerpen uw tuin altijd volledig op maat. Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en een intelligent ontwerp creëren wij de tuin die past bij uw persoonlijke wensen.

UW DROOMTUIN

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact voor de ontwerpfase en komen graag langs om uw tuin te bekijken en zaken als uw gezinssamenstelling, smaak en persoonlijke voorkeuren door te nemen. Op basis van die informatie creëren onze tuinarchitecten een 3D ontwerp dat aansluit op het beoogde gebruik van uw tuin.

TUIN MET ZWEMBAD

Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp van tuinen met zwembaden. Onze architecten zorgen voor een prachtig samenspel tussen zwembad en de omringende tuin. Het zwembad kan geheel op maat worden ontworpen en volledig worden aangepast aan uw wensen. Ook kunnen we wellnessfaciliteiten in het ontwerp integreren.

TUIN STIJLEN

Gert Kwanten verzorgt tuinarchitectuur in alle stijlen. We ontwerpen onder andere tuinen in de volgende stijlen:

Tuinontwerp moderne tuin

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

Tuinontwerp landelijke stijl

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting zorgen onze ontwerpers zorgen voor een prachtig samenspel tussen uw woonboerderij of landhuis, de tuin en het omringende landschap.

Stadstuin tuinarchitectuur

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Ontwerp tuin klasiieke tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

VOORONTWERP

Voorontwerp tuinaanleg

3D RENDERING

WIJ ONTZORGEN 

Gert Kwanten is niet alleen een tuinarchitect maar ook tuinaannemer. U weet dus zeker dat we het gemaakte ontwerp tot in de kleinste details kunnen realiseren. Want het aanleggen van een nieuwe tuin is een flinke investering. Met een goed ontwerp en professionele aanpak weet u zeker dat u later niet tegen problemen aanloopt. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we rekening mee moeten houden en zijn we in staat oplossingen te vinden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht.

INSPIRATIE TUINONTWERP

Menu