HOVENIER IN BUDEL

Op zoek naar een hovenier in Budel? Even over de grens in Vlaanderen heeft Gert Kwanten vele prijzen gewonnen met de meeste exclusieve tuinen. Ook voor klanten in Budel ontwerpen wij tuinen, die we vervolgens met onze eigen mensen van begin tot eind aan kunnen leggen. Als tuinarchitect zorgen we altijd voor een volledig op maat gemaakt ontwerp. Of u nu op zoek bent naar een design voor een landelijke, moderne of klassieke tuin, een tuin met zwembad of een knusse stadstuin, onze architecten maken een prachtig op maat gemaakt ontwerp. Vervolgens kunnen wij als hoveniersbedrijf de tuin zelf aanleggen onderhouden.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

Gert Kwanten is al sinds 1996 actief als tuinarchitect en hovenier. In die hoedanigheid hebben we in de loop der jaren tal van magnifieke tuinen ontworpen. Dat die tuinen in de smaak vallen moge duidelijk zijn: we zijn meerdere malen uitgeroepen tot Vlaams tuinaannemer van het jaar. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, we ontwerpen iedere tuin volledig op maat. Het project wordt vervolgens uitgevoerd door ons eigen team van gepassioneerde hoveniers. Het voordeel hiervan is dat alle ontwerpen tot in detail gerealiseerd worden en dat de werkzaamheden zo snel en efficiënt als mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

TUINDESIGN

De tuinarchitecten van Gert Kwanten ontwerpen een tuin die perfect past bij uw wensen. We luisteren goed naar hoe u van plan bent de tuin te gebruiken en zorgen dat het ontwerp hier feilloos op aansluit. Daarnaast kijken we zorgvuldig naar de omgeving en het karakter van de woning. Zo zorgen we ervoor dat woning, tuin en omgeving een fraai geheel vormen. Door in de ontwerpfase de specifieke omstandigheden in de tuin te analyseren, kunnen we een zorgvuldig beplantingsplan opstellen, waarbij alle planten en bomen op de juiste plek staan en de kans hebben om tot volle wasdom te komen.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Gert Kwanten biedt een unieke combinatie van tuinarchitectuur en tuinaanleg in Budel. Dit betekent dat we ieder tuinproject van de eerste schetsen tot de oplevering voor u kunnen realiseren. Doordat onze tuinontwerpers en hoveniers perfect op elkaar zijn ingespeeld, komt ieder ontwerp ook in de praktijk optimaal uit de verf. Als klant hoeft u niet op zoek naar verschillende aannemers voor de diverse onderdelen van uw nieuwe tuin. Ieder element kan door onze eigen specialisten worden aangelegd.

TUINEN MET ZWEMBAD

Genieten van een zwembad in de tuin? Zwembadaanleg is één van onze specialiteiten. We ontwerpen complete tuinen met zwembad en kunnen deze met onze eigen specialisten realiseren. Ieder zwembad is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Kies zelf het gewenste formaat, de randstenen en kleur en maak het geheel af met accessoires als zwembadverwarming, een tegenstroom om sportief te zwemmen, een loungeplateau of inlooptrap. Tevens kunnen wij wellness-voorzieningen als sauna’s en whirlpools voor u realiseren.

HOVENIER IN BUDEL

Het aanleggen van een tuin vereist vakmanschap en ervaring. De tuinmannen van Gert Kwanten beschikken over beide. Zodoende kunnen we ieder ontwerp met onze eigen mensen vertalen naar een een mooie tuin die er het hele jaar door stralend bij ligt. Alle onderdelen van de tuinaanleg, van de aanlevering tot graafwerken, beplanting, bestrating, verlichting en het timmerwerk kunnen we zelf uitvoeren. Daarbij zijn we onder andere gespecialiseerd in het bouwen van fraaie poolhouses, veranda’s, tuinhuisjes en overkappingen.

Als vakbekwaam hovenier in Budel verzorgt Gert Kwanten tevens tuinonderhoud in Budel. Met onze kennis van groen, weten wij precies wat alle planten, bomen en grassen in uw tuin nodig hebben om optimaal tot hun recht te komen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een stralende tuin. We verzorgen onder andere losse onderhoudsklussen als snoeiwerk, grasmaaien, onkruid wieden, bemesting en verticuteren, maar kunnen eveneens een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u opstellen. Daarbij komen we op gezette tijdens langs om in uw tuin in Budel de werkzaamheden te verrichten die op dat moment nodig zijn. Zo weet u zeker dat uw tuin op ieder moment van het jaar de juiste behandeling krijgt. Zoekt u een hovenier in Budel? Neem eens contact op.