TUINARCHITECT IN LUMMEN

Met exclusieve tuinarchitectuur, vakkundige tuinaanleg en zorgvuldig onderhoud staat Gert Kwanten bekend als dé tuinaannemer in Lummen en omstreken. We ontwerpen en realiseren de mooiste tuinen in de regio. Daarbij houden we niet alleen zorgvuldig rekening met de wensen van de klant, maar ook met bijvoorbeeld de betreffende ondergrond, de stijl van de woning en zaken als de samenstelling van het gezin, het beoogde gebruik en de aanwezigheid van huisdieren.

Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin, een moderne strakke tuin of een landelijke tuin; ieder ontwerp wordt volledig op maat gemaakt en voldoet aan alle voorwaarden om de verschillende bomen, planten, struiken, grassen en bloemen optimaal te groeien en bloeien.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

25 JAAR ERVARING

Al sinds onze oprichting in 1996 zijn we verantwoordelijk voor de meest stijlvolle tuinarchitectuur in Lummen en omgeving. Daarvoor zijn we diverse malen onderscheiden. Zo zijn we in 2013, 2014, 2016 en 2018 uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

Voor een exclusief op maat gemaakt tuinontwerp bent u bij Gert Kwanten aan het juiste adres. Onze tuinarchitecten zorgen voor een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen en voorkeuren en we houden altijd zorgvuldig rekening met zowel uw gezinssituatie, als de ondergrond, de stijl van de woning en de omgeving. We ontwerpen tuinen in alle stijlen, van gezellige stadstuinen, tot uitgestrekte landelijke tuinen en strakke villatuinen.

Af en toe een verfrissende duik nemen in uw eigen zwembad? Gert Kwanten specialiseert zich in de aanleg van tuinen met zwembaden. We ontwerpen en installeren maatwerk zwembaden en kunnen ook bijbehorende voorzieningen als poolhouses, buitendouches en wellness-voorzieningen bouwen.

TOTAALPROJECTEN

Wanneer u uw tuin laat realiseren door Gert Kwanten bent u niet aangewezen op allemaal verschillende leveranciers en aannemers. We kunnen ieder project van begin tot eind, van het ontwerp tot de oplevering, voor u verzorgen. Voor iedere specialisatie, van de grondwerken tot de beplanting, bestrating en het timmerwerk, beschikken we over onze eigen vakmensen. Zodoende weet u zeker dat ieder onderdeel van uw tuin even vakkundig en zorgvuldig wordt gerealiseerd.

Achterstallig tuinonderhoud zorgt al snel voor een verwilderde tuin, waardoor de waarde van uw woning in Lummen afneemt. Gert Kwanten verzorgt alle onderhoudswerkzaamheden en biedt op maat gemaakte onderhoudscontracten. Zo weet u zeker dat uw tuin er altijd prachtig bijligt.

INSPIRATIE

Op zoek naar inspiratie voor uw tuin in Lummen? Kies uw gewenste stijl en bekijk de onderstaande van projecten van Gert Kwanten.