Tuinaanleg-Gert Kwanten

Genieten van het buitenleven

Creëer dat ultieme vakantiegevoel in eigen tuin! Want voor een flinke portie ‘happiness’ moet je niet per se op reis. Staycation rond je woning is niet alleen veiliger, het is quasi elke dag all-inclusive genieten van het buitenleven. Nippen van een goed glas wijn of een lekkere cocktail op je terras terwijl je uitkijkt op een oase van groen, een bommetje maken in het zwembad met vrienden en familie… die setting ligt ook voor jou binnen handbereik. Tuinaanleg Gert Kwanten is een echte sfeermaker op dat vlak.Voor een geslaagde droom- tuin ben je hier aan het juiste adres.

VAN TUINIDEE TOT ECHTE TUIN

Creatief en innovatief, zo laten de tuinontwerpers van Tuin- aanleg Gert Kwanten zich het beste omschrijven. Ze luisteren naar je wensen en ze tillen buitenruimtes naar een hoger ni- veau. Denk aan een optimale interactie tussen vormgeving, woning- en leefstijl, beplanting en verharding. Een kleine, stijl- volle tuin vormt een even grote uitdaging als een complexer villadomein. Hier kruipt heel wat passie en toewijding in de realisatie van tuinideeën, en dat voel je van ontwerp tot aanleg en ook nadien bij het onderhoud.

Een ervaren team van specialisten maakt het voor je waar. De beplantingsploeg verwezenlijkt het groenplan. Vaklui hanteren het modernste materiaal om opritten, terrassen en andere verhardingen te doen passen in het geheel. Nog anderen toveren met verlichting, afsluitingen, zitgedeeltes, een knap poolhouse en alles wat je wenst. Ambiance verzekerd.

NATUURLIJK KUNSTGRAS, EEN HEERLIJK ALTERNATIEF

Uiteraard verliezen professionele tuinmakers ook graspartijen niet uit het oog. Groen gras hoort er nu eenmaal bij. Maar wat met plekken waar de graszaadjes niet willen meewerken? Zoals in de schaduw van een grote boom, daar waar het heel vochtig is, vlak naast het zwembad of op het speelgazonnetje?

Dan moet je zeker Ecograss overwegen, het meest natuurgetrouwe alternatief voor echt gras. Al meer dan tien jaar verdeelt Ecograss het topmerk Royal Grass en het bedrijf is voortaan onderdeel van Tuinaanleg Gert Kwanten. De uitstraling, kleur en het gevoel van dit type kunstgras is uiterst realistisch, de veiligheid voor mens en dier is ongeëvenaard. Ideaal voor tuinen, balkons en dakterrassen. Zo’n frisgroen grasveld zal niet verkleuren en dankzij de professionele plaatsing komt er geen onkruid doorheen.Vergeet het maaien, sproeien of verticuteren, want eenvoudig borste- len volstaat. Heerlijk functioneel, mooi en onderhoudsvriendelijk dus.

HET SUMMUM: EEN ZWEMPAREL

De kers op de taart in je tuin is toch wel een eigen zwembad. Dat is op ieder gewenst moment een verfrissende duik nemen, je lichaam de kans geven te ontspannen of in alle rust genieten van verantwoorde lichaamsbeweging. Het team ‘ZwemParels’ vanTuinaanleg Gert Kwanten zorgt voor de realisatie en inte- gratie van jouw droomzwembad. Zij zijn in België dé specia- list op het gebied van op maat gemaakte zwembaden, sauna’s en andere wellnessfaciliteiten.Voor iedere tuin en elk budget is er wel een zwembad of verwennerij. Kies uit verschillende designs en pas deze geheel naar je eigen wensen aan met in- looptrappen, watervallen, zwembadverlichting, buitendouches, jetstreams en andere accessoires. Kom eens langs voor jouw zwemparel, outdoor space ideetje of exclusief tuinproject!