ONTWERP EN AANLEG BEDRIJFSTUINEN

Een mooi aangelegde bedrijfstuin is van groot belang voor de uitstraling van uw onderneming. Het is immers het eerste wat klanten van uw bedrijf te zien krijgen. Met een verzorgde, groene tuin rond uw bedrijfspand maakt u direct een positieve indruk. Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van representatieve en onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen. Onze tuinarchitecten ontwerpen een tuin die past bij het karakter van uw onderneming. Vervolgens kunnen wij het ontwerp van begin tot eind realiseren. 

Veel ondernemers denken dat de receptie het visitekaartje van hun onderneming is, maar bezoekers vormen hun mening al tijdens het parkeren van de auto en de wandeling naar de ingang.

Een mooie bedrijfstuin is daarom van vitaal belang om de juiste indruk te maken op uw klanten. Groen geeft uw bedrijf een frisse en uitnodigende uitstraling en heeft een bewezen positief effect op het gemoed van zowel uw bezoekers als werknemers.

Gert Kwanten is al sinds 1995 verantwoordelijk voor de mooiste tuinarchitectuur in Limburg en Vlaams-Brabant. Met onze exclusieve tuinen zijn we veelvuldig in de prijzen gevallen. Zo zijn we al meerdere keren uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar. Ook voor de mooiste bedrijfstuinen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

REPRESENTATIEF

Bij Gert Kwanten ontwerpen we bedrijfstuinen die het imago van uw bedrijf perfect weerspiegelen. Landelijk, weelderig of strak en modern; we stemmen de stijl zorgvuldig af op het karakter van uw onderneming. Daarnaast kijken we goed naar waar u, uw werknemers en uw klanten behoefte aan hebben. Is uw bedrijf gebaat bij een mooie, groene parking of hebben uw medewerkers behoefte aan een gezellige kantoortuin waar zij kunnen brainstormen? We onderzoeken zorgvuldig wat de mogelijkheden zijn en stemmen het ontwerp volledig af op uw wensen en behoeften.

TUINONTWERP BEDRIJFSTUIN

Tijdens de ontwerpfase luisteren onze tuinarchitecten goed naar uw wensen. Ze denken met u mee en doen belangrijke suggesties. Wat denkt u van onderhoudsvriendelijk kunstgras? Heeft u al gedacht aan bomen op het terrein? Of wilt u misschien een stijlvolle waterpartij bij de entree?

We komen graag langs om de beschikbare ruimte te bestuderen en kunnen vooraf eventueel een bodemanalyse uitvoeren zodat we precies weten welke beplanting het best zal gedijen op het terrein. 

Aan de hand van die zorgvuldige voorbereiding maken onze architecten een voorlopig tuinontwerp. Dit ontwerp kunnen we vervolgens omzetten in realistische 3D impressies zodat u precies weet hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Uiteraard kunnen we nadien nog de nodige aanpassingen doen, zodat uw bedrijfstuin aan al uw wensen voldoet.

Wilt u inspiratie opdoen voor uw bedrijfstuin? Bekijk onderstaande projecten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Bedrijfstuin

Bedrijfstuin Essers

Transportbedrijf Essers uit Genk heeft het nieuwe hoofdkwartier in Genk voorzien van prachtige groenvoorzieningen.

Bedrijfstuin aanleg

LMG Lommel

De bedrijfstuin van LMG in Lommel is volledig opnieuw aangelegd. Hierbij is gekozen voor kunstgras in plaats van natuurgras.

Bedrijfstuin Bank Hasselt

Bank Van Breda Hasselt

Ontwerp en aanleg van onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin met ronde vormen, bomen en grassen en een heerlijk plek om te relaxen.

BEDRIJFSTUIN AANLEGGEN

Wij realiseren uw bedrijfstuin van begin tot eind, van de grondwerken tot het timmerwerk, de bestrating en beplanting. Doordat we het hele project in eigen beheer uitvoeren zijn de lijntjes kort, worden misverstand voorkomen en kunnen we het project snel en efficiënt voor u afronden. Uw  bedrijfstuin komt er precies zoals afgesproken uit te zien en uw bedrijf ondervindt zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden.

Aanleg bedrijfstuin Gert-Kwanten

VERTICALE TUINEN

Heeft u weinig ruimte rondom uw bedrijfspand, maar wilt u uw onderneming wel graag een fijne, groene uitstraling schenken? Verticale tuinen zijn een uitstekende oplossing om uw bedrijf of kantoor te voorzien van het nodige groen. Een verticale tuin is een tuin die tegen de gevel van het pand of de parkeergarage groeit. Onze vaklui weten precies hoe zij een systeem voor een verticale tuin kunnen bouwen en welke planten het best gedijen tegen welke gevels.

Groenvoorziening bedrijfspand

ONDERHOUD BEDRIJFSTUIN

Achterstallig onderhoud aan uw bedrijfstuin is natuurlijk niet erg representatief voor uw firma. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin zo min mogelijk onderhoud vergt. Zo blijven de onderhoudskosten beperkt. Voor het weinige onderhoud dat wel vereist is, kunnen we vervolgens een op maat gemaakt onderhoudsplan opstellen. Wij komen een aantal keer per jaar langs om bijvoorbeeld het gazon te maaien, hagen en heesters te snoeien en onkruid te verwijderen. Zo weet u zeker dat uw bedrijfstuin er het hele jaar door tot in de puntjes verzorgd uitziet.