TUINAANLEG LUBBEEK

Bent u op zoek naar een tuinaannemer voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin in Lubbeek? Gert Kwanten verzorgt al jarenlang de aanleg van de meeste exclusieve tuinen in de regio Lubbeek. Als tuinarchitect ontwerpt Gert Kwanten de mooiste tuinen die vervolgens door een ervaren team van tuinaannemers worden gerealiseerd. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in de aanleg van tuinen met zwembaden. Die kunnen we direct voorzien van wellnessfaciliteiten en poolhouses. Verder leggen we regelmatig mooie bedrijfstuinen en leuke speelplaatsen aan. Wat voor tuin u ook voor ogen heeft, Gert Kwanten zorgt dat deze wordt gerealiseerd.

Als u op zoek bent naar een ervaren tuinaannemer in Lubbeek bent u bij Gert Kwanten aan het juiste adres. Al sinds 1996 ontwerpt en realiseert Gert Kwanten de meest oogstrelende tuinarchitectuur. We hebben dus meer dan 25 jaar ervaring.  Dat dit bijzondere tuinen zijn, blijkt wel uit de prijzen die we in de loop der jaren in de wacht gesleept hebben. We zijn bijvoorbeeld meermaals uitgeroepen tot Limburgs en Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Het aanleggen van een mooie tuin begint met het maken van een goed doordacht tuinontwerp. Bij Gert Kwanten ontwerpen we iedere tuin volledige op maat. Dit doen we met veel persoonlijke aandacht en we houden voortdurend rekening met uw wensen en voorkeuren. Zo kijken we naar hoe u de tuin wilt gebruiken en of u kinderen heeft. Ook houden we rekening met uw leeftijd en of u huisdieren heeft.

Daarnaast kijken we ook de omstandigheden in uw tuin. We analyseren de bodem en onderzoeken het aantal uren zon en schaduw. Zodoende kunnen we een professioneel beplantingsplan opstellen. We zorgen verder dat het ontwerp van de tuin perfect aansluit op de stijl van de woning. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, kunnen we ieder tuinontwerp omzetten in realistische 3D-impressies. Zo weet u vooraf precies hoe uw tuin eruit komt te zien.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

COMPLETE TUINAANLEG

 

Ieder tuinontwerp wordt bij Gert Kwanten op vakkundige wijze tot leven gewekt door ons gepassioneerde team van tuinspecialisten. We kunnen werkelijk ieder onderdeel van uw tuin, van de beplanting en bestrating tot de bouw van tuinhuisjes, in eigen beheer voor u verzorgen. Uiteraard nemen we ook de graafwerken voor onze rekening. Door op deze manier totaalprojecten (met tuinontwerp en tuinaanleg) te verzorgen, bent u als klant in één keer helemaal klaar. U hoeft geen andere aannemers in te huren en de werkzaamheden kunnen op een snelle en efficiënte manier voltooid worden. Ook de aanleg van zwembaden en wellness is mogelijk.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG LUBBEEK

Droomt u van een zwembad in uw tuin in Lubbeek? Met behulp van Gert Kwanten is die droom sneller te verwezenlijken dan u vermoedelijk denkt. Gert Kwanten ontwerpt en realiseert namelijk de mooiste tuinen met zwembad. Daarbij ontwerpen we uw zwembad op maat en zorgen we dat deze feilloos in het design van uw tuin past. Ieder zwembad is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Zo kunt u zelf de diepte, maten, waterlijn, kleur en randstenen van het bad kiezen. Ook kunt u uw zwembad voorzien van accessoires als een roldeck, waterval en tegenstroomsysteem.

Onze eigen specialisten verzorgen de plaatsing van het zwembad. Voor optimaal comfort kunnen we uw tuin direct voorzien van een poolhouse. Ook installeren we wellnessvoorzieningen als spa-baden en sauna’s.

Kom eens langs op ons kantoor in Lubbeek om de mogelijkheden te bespreken. Onze tuinspecialisten staan u graag te woord.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Lubbeek en omstreken.