TUINAANLEG GEEL

Van uitgestrekte landelijke tuinen tot compacte maar gezellige stadstuinen; Gert Kwanten maakt een prachtig ontwerp en verzorgt de complete tuinaanleg, ook voor klanten in Geel. Daarbij zijn we onder andere gespecialiseerd in de aanleg van exclusieve tuinen, bijvoorbeeld met een zwembad, wellness en poolhouses. Gert Kwanten realiseert al sinds 1996 de mooiste tuinen in Geel en omstreken. Daarbij onderscheiden we ons door het uitvoeren van totaalprojecten; we kunnen iedere tuin van begin tot eind, van ontwerp tot en met oplevering, voor u voltooien. Voor u het weet kunt u genieten van een tuin die aan al uw wensen voldoet.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin heeft, wat voor stijl u het mooist vindt en hoe u de tuin wilt gebruiken, Gert Kwanten kan een op maat gemaakt tuinontwerp voor u maken. Bij het ontwerpen van uw tuin houden we uitgebreid rekening met uw wensen. We kijken bijvoorbeeld voortdurend naar hoe u de tuin wilt gebruiken, denken met u mee en houden rekening met uw gezinssituatie. Op die manier weten we een tuinontwerp te creëren dat perfect aansluit op uw behoeften. Voorafgaand aan het ontwerpen van uw tuin komen we uw tuin graag opmeten. We brengen de omstandigheden in kaart, kunnen een bodemanalyse uitvoeren en aan de hand daarvan een zorgvuldig beplantingsplan opstellen. Zo weet u zeker dat de planten in uw tuin het ook in de praktijk goed zullen doen.

We zorgen altijd dat onze tuinen perfect aansluiten op uw woning en goed passen binnen de omgeving. Op die manier kunt u genieten van een tuin die de architectuur van uw woning versterkt. Voordat we de tuin daadwerkelijk gaan aanleggen kunnen we het tuinontwerp omzetten in 3D-impressies, zodat u precies weet hoe uw tuin eruit komt te zien. Daarnaast komen we graag bij u langs om de tuin op te meten, een bodemonderzoek uit te voeren en goed te kijken naar de omgeving en de stijl van uw woning. Aan de hand daarvan kunnen we een beplantingsplan opstellen en het tuinontwerp perfectioneren. Ieder ontwerp kunnen we vervolgens omzetten in realistische 3D-impressies, zodat u precies weet hoe uw tuin er uiteindelijk uit komt te zien.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

COMPLETE TUINAANLEG

 

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of is het hoog tijd om uw bestaande tuin onder handen te nemen? Als tuinaannemer in Geel verzorgt Gert Kwanten complete tuinaanleg. We kunnen uw volledige tuin van begin tot eind met onze eigen mensen en eigen materiaal voor u aanleggen. U heeft dus geen andere aannemers nodig om de aanleg van uw tuin te voltooien.

Ons team van gepassioneerde tuinaannemers kan de graafwerken en de aan- en afvoer van materialen voor u verzorgen. We bestraten uw tuin, zorgen voor de beplanting en kunnen ook schuttingen, keerwanden, houten terrassen, terrasoverkappingen, tuinhuisjes en poolhouses voor u bouwen. Op deze manier wordt de aanleg van uw tuin op een snelle en efficiënte manier uitgevoerd. Zodoende kunnen we voor u besparen op de kosten. Zodra uw tuin is aangelegd kunnen we ook het tuinonderhoud voor u verzorgen. Zo weet u zeker dat uw tuin er het hele jaar door prachtig verzorgd uitziet.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG IN GEEL

Wat geeft uw tuin een luxere uitstraling en biedt er meer comfort en vertier dan een eigen zwembad? Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van maatwerk zwembaden. We kunnen uw zwembad zowel in een bestaande tuin integreren als een complete nieuwe tuin met zwembad voor u ontwerpen. Ieder zwembad is volledig aanpasbaar aan het design van de tuin en aan uw wensen. Kies bijvoorbeeld zelf de stijl van het bassin, de afmetingen, kleur, waterlijn en randstenen. We kunnen uw zwembad direct voorzien van accessoires als zwembadverwarming, verlichting en een tegenstroomsysteem.

Om uw tuin met zwembad helemaal af te maken, kunnen we direct een poolhouse voor u bouwen. Hier brengen we bijvoorbeeld een overdekt terras, douchevoorzieningen, wellness en de technische onderdelen van uw zwembad in onder.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Geel en omstreken.