SPECIALIST IN ZWEMBADAANLEG

Wat is er nu rustgevender dan het geluid van zachtjes klotsend water terwijl u in uw eigen tuin geniet van de zon? Een privézwembad is voor veel huiseigenaren een droom die synoniem staat voor luxe en comfort. Wat u misschien niet weet is dat die droom eenvoudiger te realiseren is dan u waarschijnlijk denkt. De veelgeprezen tuinarchitecten van Gert Kwanten kunnen de mooiste tuinen met zwembad, in iedere gewenste stijl, voor u ontwerpen.

Onze gepassioneerde vaklieden zorgen vervolgens voor een vlekkeloze realisatie van het project, van begin tot eind, zonder dat u zelf ergens omkijken naar heeft. Of u nu een zwembad wilt voor de kinderen, voor uw eigen wellnesstuin of om lekker baantjes in te trekken, bij Gert Kwanten zorgen we voor het juiste zwembad met alle gewenste voorzieningen. Wij zijn ervaren in de plaatsing van bouwkundige zwembaden, PPc of monoblock zwembaden.

ONTSPANNEN IN UW TUIN

Neem op ieder gewenst moment een verfrissende duik of vermaak u met de aanblik van uw die kinderen die zich amuseren in het water. Zwemmen is bovendien erg gezond. Stel uzelf in de gelegenheid op een verantwoorde manier voldoende lichaamsbeweging te krijgen en geniet van een actieve levensstijl. Daarnaast is het esthetische aspect van een zwembad in de tuin niet te onderschatten; een zwembad oogt immers erg stijlvol en is beslist een verrijking voor iedere tuin.

DROOMTUIN MET ZWEMBAD

Of u nu een landelijke tuin met zwembad, een strakke, moderne tuin of een gezellige stadstuin met zwembad wilt, onze architecten maken een passend ontwerp en zorgen dat de zwembadaanleg feilloos wordt geïntegreerd in het tuinontwerp. Sta versteld van het prachtige samenspel tussen bomen en beplanting, zwembad en woning en maak het geheel af met een veranda, buitenkeuken, loungeplateau, buitendouches, wellness-voorzieningen of een poolhouse en zie uw droomtuin voor uw ogen tot leven komen.

Zwembad laakdal
Zwembadaanleg
zwembad houten vlonder
Zwembaden

DOORDACHT TUINONTWERP MET ZWEMBADAANLEG

Bij Gert Kwanten kunnen we zwembadaanleg volledig afstemmen op uw wensen en voorkeuren. Van de tegels, tot de randstenen en inlooptrap, ieder onderdeel is aanpasbaar en we kunnen uw zwembad verrijken met onderdelen als een waterval of een tegenstroomsysteem, waar u onbeperkt tegenin kunt zwemmen. Zo bent u binnen no-time in topvorm!