OVER GERT KWANTEN

Kies voor tuinontwerp waar nét dat beetje extra aandacht aan is besteed; eentje die past bij uw gezinssituatie en perfect in harmonie is met uw woning. Een duurzame tuin die tijdens ieder seizoen de juiste sfeer ademt, vakkundig aangelegd waardoor het groen perfect tot zijn recht komt. Geniet van een tuin die er het hele jaar door uitstekend verzorgd bijligt. Kies voor een tuin ontworpen, aangelegd en onderhouden door Gert Kwanten.

Gert Kwanten is niet zomaar een tuinaannemer, maar een echt familiebedrijf met een passie voor tuinen. We zijn trots op onze uitstekende staat van dienst en vinden het net zo belangrijk als u dat uw tuin op een stijlvolle manier opvalt en voldoet aan al uw wensen. Daarom slaan we dag in dag uit acht op zelfs de kleinste details en kiezen we nooit voor de makkelijkste weg.

Gert kwanten tuinaannemer-van-het-jaar

Tuinaanleg Gert Kwanten is opgericht in 1995. Sindsdien hebben we tal van inspirerende tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. We kunnen dan ook zeggen dat we vandaag de dag één van de meest toonaangevende tuinbedrijven in de omgeving zijn. Met onze exclusieve tuinarchitectuur vallen we regelmatig in de prijzen. Zo zijn we onder andere meerdere malen uitgeroepen tot De Vlaamse Tuinaannemer van het jaar en Limburgs Tuinaannemer van het jaar.

Wij bieden een totaalaanbod – van bodemonderzoek tot ontwerp en tuinaanleg, veel persoonlijk contact met de klant, we zijn eerlijk en transparant, creeren de mooiste maatwerk tuinontwerpen, kunnen indien gewenst realistische 3D-visualisaties verzorgen en werken met duidelijke kostenraming. Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten aan en werken we voor zowel particulieren als bedrijven.

ONTWERP

We voeren altijd een persoonlijk gesprek waarin we luisteren naar uw wensen en ideeën. Zo brengen we in kaart wat u voor ogen heeft. Daarbij denken we altijd actief met u mee en door onze jarenlange ervaring kunnen we een even creatief als praktisch ontwerp opstellen, dat perfect aansluit op uw smaak, uw woning, de omgeving, de bodem en – niet onbelangrijk – uw budget.

3D-VISUALISATIE

Om u een goed beeld te schetsen van hoe uw tuin eruit kan komen te zien, kunnen we gedetailleerde 3D-visualisaties van het ontwerp maken. Uiteraard kunnen we het ontwerp aanpassen, tot het volledig naar wens is. We leveren ieder ontwerp met een lijst met voorgestelde materialen en een vrijblijvende offerte voor de realisatie van het project.

REALISATIE

Als u instemt met de offerte, stellen we een plan op voor de realisatie van het project. We zorgen daarbij voor de levering van alle materialen. Zowel de grondwerken als ieder onder onderdeel van de aanleg van uw tuin kunnen we in eigen beheer verzorgen. Uiteraard doen we dat in nauw overleg met u als klant, zodat u zo min mogelijk overlast heeft van de werkzaamheden.

ONZE TUINEN

We zijn gevestigd in Pelt (Limburg) en verzorgen tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven in heel Vlaanderen. Neem gerust contact met ons op als u een tuinaannemer zoekt voor het ontwerpen, realiseren of onderhouden van uw tuin. In de loop der jaren hebben we diverse prachtige tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Bekijk hier enkele van onze projecten.