TUINARCHITECT IN TIELT-WINGE

Gert Kwanten doet uw tuin stralen. Als tuinaannemer in de regio Tervuren ontwerpen, realiseren en onderhouden we de mooiste tuinen. Of uw tuin nu groot of klein is, we zorgen altijd voor een exclusief tuinontwerp dat even stijlvol als praktisch is. Ons eigen team van tuinspecialisten kan ieder ontwerp vervolgens voor u realiseren.

We leggen tuinen aan in verschillende stijlen, van gezellige stadstuinen tot uitgestrekte landelijke tuinen en strakke villatuinen. Ieder ontwerp wordt geheel op maat gemaakt en beantwoordt niet alleen aan al uw wensen, maar voldoet ook aan alle voorwaarden om de bomen, hagen, struiken en grassen in uw tuin tot volle wasdom te laten komen.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

TUINAANNEMER VAN HET JAAR

Gert Kwanten is al sinds 1996 actief als tuinaannemer in Tielt-Winge en heeft in de afgelopen decennia naam gemaakt met exclusieve tuinarchitectuur en vakkundige tuinaanleg. Daarvoor zijn we diverse malen in de prijzen gevallen. Zo zijn we al meerdere keren uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

Van tuinen met weelderige gazons, bomenhagen en uitgestrekte waterpartijen, tot gezellige stadstuinen, waarin iedere vierkante meter dubbel en dwars wordt benut; Gert Kwanten ontwerpt de mooiste tuinen in Tielt-Winge en omstreken. Daarbij houden we altijd zorgvuldig rekening met de omstandigheden in de tuin, de omgeving en uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dompel uzelf onder in uw eigen zwembad. Gert Kwanten is gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden in de tuin. We ontwerpen tuinen met zwembad en kunnen het zwembad, inclusief bijbehorende onderdelen, voor u installeren. Tevens realiseren we faciliteiten als poolhouses, buitendouches, whirlpools en sauna’s.

TOTAALPROJECTEN

Of het nu gaat om een uitgestrekte villatuin, een knusse kleine tuin of een luxe tuin met zwembad; Gert Kwanten kan ieder tuinproject van ontwerp tot oplevering met eigen mensen voor u uitvoeren. Onze specialisten verzorgen het ontwerp en de realisatie van het project, inclusief grondwerken. Gedurende het hele project heeft u dus één betrouwbaar aanspreekpunt, waardoor misverstanden worden voorkomen.

Om het groen gezond te houden is het belangrijk om uw tuin goed te onderhouden. Gert Kwanten verzorgt alle vormen van tuinonderhoud. U kunt daarbij denken aan losse tuinwerkzaamheden als het gazon maaien, vormsnoeien en onkruid wieden, maar ook aan seizoensonderhoud als de voorjaars- of najaarssnoei. Tevens bieden we onderhoudscontracten voor zowel particuliere als bedrijfstuinen in Tielt-Winge.

TUINARCHITECT IN TIELT-WINGE

Bekijk een van onze eerdere projecten om inspiratie op te doen voor uw tuin. Kies voor de gewenste stijl en bekijk bijpassende projecten die Gert Kwanten heeft gerealiseerd in de omgeving van Tielt-Winge.