TUINAANLEG MAASMECHELEN

Gert Kwanten verzorgt het totaalconcept voor uw tuin in Maasmechelen. Onze ontwerpers creëren een op maat gemaakt tuinontwerp, waarna onze tuinaannemers de tuinaanleg voor u verzorgen. Daarbij onderscheiden we ons zich door de realisatie van exclusieve tuinen. We kunnen uw tuin bijvoorbeeld voorzien van een zwembad, wellnessfaciliteiten en luxe tuinconstructies als terrasoverkappingen, tuinkamers en poolhouses. Verder zijn we ook beschikbaar voor de aanleg van speelplaatsen en bedrijfstuinen in Maasmechelen.

Dat uw nieuwe tuin bij Gert Kwanten in goede handen is, blijkt wel uit de prijzen die we in de loop der jaren in de wacht hebben gesleept. Gert Kwanten ontwerpt en realiseert al sinds 1996 de mooiste tuinen in de regio Maasmechelen en is sindsdien veelvuldig verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar. Daarnaast zijn we meerdere malen uitgeroepen tot Limburgs Tuinaannemer van het jaar.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Gert Kwanten ontwerpt tuinen met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen en voorkeuren. We luisteren goed naar hoe u de tuin wilt gebruiken en kijken uitgebreid naar uw gezinssituatie. Heeft u kinderen en hoe oud zijn zij? Heeft u ook huisdieren die u in de tuin wilt laten spelen? Zo kunnen we bij het ontwerpen rekening houden met uw leefsituatie en wat voor tuin daar het best bij past.

Daarnaast kijken we uiteraard ook goed naar de praktische mogelijkheden. Welke bomen en planten zullen het goed doen in uw tuin? Hoe is de samenstelling van de bodem? Hoeveel uur zon krijgen de verschillende plekken in de tuin? Door de lokale omstandigheden in kaart te brengen, kunnen we een zorgvuldig beplantingsplan opstellen. Het doel van onze tuinontwerpen is de architectuur van uw woning te versterken. Door goed te kijken naar de stijl van uw woning en kleuren, vormen of elementen terug te laten komen in het tuinontwerp, zorgen we voor een prachtig samenspel tussen tuin en woning.

We kunnen ieder tuinontwerp omzetten in 3D-impressies. Zo krijgt u een helder beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

TOTAALPROJECTEN

 

Gert Kwanten biedt een unieke combinatie van tuinontwerp en tuinaanleg. Onze eigen tuinspecialisten zorgen ervoor dat ieder onderdeel van uw tuin, van de graafwerken tot de beplanting, bestrating en de bouw van tuinconstructies als tuinhuisjes en schuttingen, wordt gerealiseerd. We kunnen gazons voor u aanleggen, opritten maken, terrassen bestraten, borders met planten creëren en vijvers aanleggen. Uiteraard zorgen we ook voor mooie verlichting. Verder leggen we zwembaden aan en installeren we wellnessfaciliteiten.

Als klant bent u dus in één keer helemaal klaar. U heeft geen andere aannemers nodig om uw tuin te voltooien. Door op deze manier totaalprojecten te verzorgen, wordt uw tuin op een zo snelle en efficiënt mogelijke manier aangelegd. Er is weinig kans op misverstanden en u heeft zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG MAASEIK

Een zwembad in de tuin is eenvoudiger te realiseren dan u waarschijnlijk denkt. Zelfs in kleine tuinen kunnen we een stijlvol zwembad voor u installeren. Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van complete tuinen met zwembad. Ieder zwembad is puur maatwerk. We kunnen het bad volledig aanpassen aan uw tuin en aan uw wensen voorkeuren. We leggen zwembaden aan in verschillende stijlen, van strak en modern tot minimalistisch, klassiek en landelijk.

We kunnen het geheel afmaken met een prachtig poolhouse en wellnessvoorzieningen. Daarmee is uw loungetuin dus helemaal af.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Maasmechelen en omstreken.