TUINAANLEG HERK-DE-STAD

Weelderig groeiende beplanting, waterpartijen en stijlvolle bestrating; voor prachtige tuinarchitectuur en vakkundige tuinaanleg in Herk-de-Stad moet u bij Gert Kwanten zijn. Al meer dan 25 jaar ontwerpt en realiseert Tuinaanleg Gert Kwanten de mooiste tuinen in Limburg. Gert Kwanten verzorgt onder andere de aanleg van tuinen met zwembaden en wellness-faciliteiten, gezellige, slim ontworpen stadstuinen, landelijke tuinen en moderne strakke tuinen. Daarbij kunnen we uw tuin een luxe touch geven door haar bijvoorbeeld te voorzien van poolhouses, stijlvolle overkappingen en mooie tuinkamers.

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen in Herk-de-Stad? Gert Kwanten ontwerpt al sinds 1996 de mooiste tuinen in Limburg en kan deze tuinen volledig in eigen beheer realiseren. Deze combinatie van creativiteit, ervaring en vakmanschap resulteert in de mooiste tuinen. Niet voor niets is Gert Kwanten veelvuldig in de prijzen gevallen. Zo zijn we met onze tuinontwerpen meerdere malen verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Een mooie tuin die aan al uw wensen voldoet, begint bij een deskundig tuinontwerp. Bij Gert Kwanten ontwerpen we iedere tuin, groot of klein, volledig voor u op maat. We luisteren naar uw voorkeuren, vragen hoe u de tuin wilt gebruiken en of u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren heeft. We meten de tuin op en kijken naar de lokale omstandigheden. Wat voor planten en bomen groeien er in de omgeving, hoe is de bodem en hoeveel zonlicht krijgt de tuin? Ook kijken we naar de architectuur van de woning, zodat we in staat zijn het tuinontwerp hierop af te stemmen. Zodoende creëren we een tuin die aan al uw verwachtingen voldoet en die er het hele jaar door prachtig bijligt. Door een 3D-tuinontwerp te genereren weet u vooraf precies hoe uw tuin er in de toekomst uit komt te zien.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

COMPLETE TUINAANLEG

 

Gert Kwanten onderscheidt zich door middel van totaalprojecten; we kunnen iedere tuin van a tot z voor u aanleggen. Ieder ontwerp wordt van begin tot eind uitgevoerd door ons eigen team van tuinaannemers. Daarbij kunnen we onder andere de graafwerken, bestrating en beplanting voor onze rekening nemen. Wilt u een zwembad in de tuin? Dan kunnen onze eigen specialisten die voor u bouwen en installeren. Ook verzorgen we de bouw van tuinconstructies als tuinhuisjes, schuurtjes, overkappingen, schuttingen, serres en poolhouses.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG HERK-DE-STAD

Droomt u van een eigen zwembad? Een zwembad in de tuin is eenvoudiger te realiseren dan veel mensen denken. Bij Gert Kwanten zijn we gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen met zwembad. We kunnen het zwembad helemaal op maat maken voor uw tuin. Kies zelf het soort waterlijn, een passend design, de kleur, diepte en de randstenen. Voorzie het zwembad van de gewenste accessoires en onze specialisten zorgen voor de bouw van uw zwembad. We kunnen uw tuin in Herk-de-stad met zwembad direct voorzien van een stijlvol poolhouse. Hier kunt u bijvoorbeeld de technische onderdelen in onder brengen. Een poolhouse is daarnaast bij uitstek de plek in uw tuin om lekker te ontspannen.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Herk-de-stad en omstreken.