TUINARCHITECT LANAKEN

De mooiste tuinen in Lanaken worden ontworpen, aangelegd en onderhouden door Gert Kwanten. Als veelvuldig onderscheiden tuinaannemer is Gert Kwanten gespecialiseerd in exclusieve tuinarchitectuur en complete tuinaanleg door eigen vakmensen. Daarbij doen we graag een stapje extra, om uw droomtuin te realiseren.

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, we maken ieder ontwerp geheel op maat. We ontwerpen tuinen in alle stijlen, van modern tot landelijk en creëren ook tuinen die op maat zijn gemaakt voor gezinnen met kinderen of huisdieren. We houden altijd rekening met de ligging van uw tuin en uw woning zodat uw tuin altijd volledig in harmonie is met de omgeving.

TUINONTWERP IN LANAKEN

Tuinaanleg Gert Kwanten bestaat al sinds 1996 en heeft sindsdien een uitstekende naam opgebouwd in Lanaken en omgeving. We hebben in de loop der jaren tal van in het oog springende tuinen in Lanaken ontworpen en aangelegd. Daarvoor hebben we meerdere prijzen gewonnen. Zo zijn we in 2013, 2014, 2016 en 2018 verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

Gert Kwanten richt zich op het creëren van exclusieve maar praktische tuinarchitectuur. Esthetiek en gebruiksgemak gaan daarbij altijd hand in hand. Om u een duidelijke beeld te schetsen van hoe uw tuin eruit kan komen te zien, maken we graag een 3D-impressie.

TOTAAL PROJECTEN

Een van de onderscheidende kenmerken van Gert Kwanten is ons vermogen om uw tuin volledig, van ontwerp tot aanleg en oplevering, te realiseren. We beschikken over de tuinarchitecten die nodig zijn om uw tuin te ontwerpen en onze tuinspecialisten kunnen ieder onderdeel van de tuin, van de grondwerken tot het houtwerk, de beplanting en bestrating, vervolgens voor u uitvoeren. Lekker een duik nemen in uw eigen zwembad om even helemaal tot rust te komen? Bij Gert Kwanten zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen met zwembaden. Daarbij kunnen we ook de aanleg van zwembadvoorzieningen als poolhouses, buitendouches en wellnessvoorzieningen verzorgen.

Regelmatig snoeien, maaien en wieden is onontbeerlijk voor een goed verzorgde tuin. Gert Kwanten kan dit tuinonderhoud gedeeltelijk of volledig voor u verzorgen. We doen losse onderhoudswerkzaamheden, maar bieden ook onderhoudscontracten aan voor tuinen in Lanaken.

INSPIRATIE

Bent u op zoek naar ideeën voor uw tuin in Lanaken? Kies de gewenste stijl en bekijk onderstaande projecten van Gert Kwanten. Zo kunt u inspiratie opdoen en krijgt u een beeld van de mogelijkheden.