TUINARCHITECT HERENT

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, een stadstuin of een landelijke tuin, Gert Kwanten zorgt ervoor dat uw tuin opfleurt. Als tuinaannemer in Herent zijn we gespecialiseerd in het tuinontwerp, aanleggen en onderhouden van de mooiste tuinen. Dat doen we altijd met veel plezier en op een vakkundige wijze.

Als specialist in exclusieve maar praktische tuinarchitectuur kunnen we uw tuinproject van begin tot eind, van ontwerp tot aanleg en oplevering, voor u verzorgen. Daarbij houden we zorgvuldig rekening met uw wensen en voorkeuren, maar ook met de omstandigheden in de tuin en de omgeving, zodat het groen in uw tuin optimaal tot zijn recht kan komen.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

TOTAALPROJECTEN

Bij Gert Kwanten kunt u terecht voor uw volledige tuinproject. We zorgen voor een slim en stijlvol tuinontwerp, dat vervolgens van begin tot eind wordt gerealiseerd door onze eigen vakmensen. U heeft dus één aanspreekpunt, wat u een hoop tijd en energie bespaart en waardoor misverstanden worden voorkomen.

Met bijna 25 jaar ervaring in het tuinaannemersvak kan Gert Kwanten bogen op een schat aan kennis en ervaring. Ons tuinbedrijf is opgericht in 1996 en sindsdien hebben we diverse in het oog springende tuinen in Herent ontworpen en aangelegd. Niet voor niets zijn we meerdere malen onderscheiden als Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

TUINARCHITECT HERENT

Gert Kwanten ontwerpt tuinen in alle stijlen, van klassiek tot modern en landelijk. Heeft u kinderen of huisdieren? Dan houden we daar zorgvuldig rekening mee bij het ontwerp. Uiteraard kijken we ook naar praktische zaken als de bodemomstandigheden en zon en schaduw. Ieder ontwerp wordt geheel voor u op maat gemaakt.

Ieder ontwerp voeren we bij Gert Kwanten in eigen beheer voor u uit. We verzorgen de grondwerken, bestrating en beplanting en onze eigen vaklieden kunnen tuinconstructies als hekwerken, tuinhuisjes en buitenkeukens voor u verzorgen. Daarbij maken we altijd gebruik van de hoogste kwaliteit materialen.

Snoeien, maaien en wieden: een mooie tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Gert Kwanten kan deze tijdrovende klussen voor u uit handen nemen. We verzorgen onder andere losse onderhoudswerkzaamheden en seizoensonderhoud. Ook kunnen we een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u opstellen.

TUININSPIRATIE

Bekijk een van onderstaande projecten om inspiratie op te doen voor uw eigen tuin in Herent. Klik op de gewenste stijl en bekijk bijpassende tuinen.