TUINAANLEG SINT-TRUIDEN

Woont u in Sint-Truiden en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Gert Kwanten is gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg in Limburg. We creëren exclusieve tuinarchitectuur en kunnen iedere tuin van begin tot eind in eigen beheer aanleggen.

Wilt u een strakke moderne tuin aanleggen? Een gezellige stadstuin in Sint-Truiden? Of wilt u een sfeervolle landelijke tuin? Gert Kwanten verzorgt tuinontwerpen en tuinaanleg in alle stijlen. Daarbij zijn we onder andere gespecialiseerd in de aanleg van luxe tuinen met zwembaden en wellness-voorzieningen. Maar we ontwerpen en realiseren bijvoorbeeld ook schoolpleinen, speelplaatsen en Bij het aanleggen van onze tuinen kunnen we bogen op een schat aan ervaring. Gert Kwanten ontwerpt en realiseert namelijk al sinds 1996 de mooiste tuinen in Sint-Truiden en omstreken. Dat is niet onopgemerkt gebleven. We zijn namelijk veelvuldig in de prijzen gevallen met onze stijlvolle tuinarchitectuur. Zo zijn we meermaals verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar. Wilt u ook genieten van een prijswinnende tuin? Neem dan dus snel contact met ons op.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Bij Gert Kwanten is iedere tuin puur maatwerk. Of het nu gaat om grote tuinen of kleine stadstuinen, iedere tuin wordt op maat ontworpen. Onze tuinarchitecten luisteren goed naar uw wensen, kijken naar uw gezinssituatie en nemen de omstandigheden in uw tuin in ogenschouw. Die informatie vertalen zij naar een prachtig tuinontwerp dat voldoet aan al uw wensen en de architectuur van uw woning nog beter doet uitkomen. Ieder ontwerp van een tuin kunnen we voor u omzetten in realistische 3D-impressies zodat precies weet hoe uw tuin eruit komt te zien en hoe de beplanting zich in de loop der jaren zal ontwikkelen.

Een prachtig tuinontwerp is natuurlijk nog niet direct een mooie tuin. Daarvoor zijn het vakmanschap en de groene vingers van een tuinaannemer die de tuinaanleg verzorgt vereist. Met een eigen team van tuinaannemers kan Gert Kwanten de aanleg van uw gehele tuin met eigen mensen en eigen materiaal, verzorgen. We nemen de graafwerken voor onze rekening, zorgen voor de beplanting en bestrating, plaatsen zwembaden, bouwen tuinconstructies en installeren wellness-voorzieningen.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

TOTAALPROJECTEN

 

Als u een tuin laat ontwerpen, dan wilt u natuurlijk dat het ontwerp ook tot in de kleinste details gerealiseerd wordt. Daarom verzorgen wij totaalprojecten. We leggen alle tuinen die wij ontwerpen ook zelf aan. Hierdoor zijn er korte lijntjes tussen u als opdrachtgever, de ontwerpers en de uitvoerende tuinspecialisten. Door deze werkwijze worden misverstanden voorkomen en komt iedere tuin er precies zo uit te zien als gepland. Als klant hoeft u zelf geen onderaannemers in te schakelen voor de verschillende onderdelen van uw tuin. Of het nu gaat om het opstellen van een beplantingsplan, de aanleg van een moderne oprit, de bouw van een tuinkamer of het plaatsen van een zwembad, Gert Kwanten kan alle onderdelen van uw tuin zelf realiseren.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG MOL

Een tuin met zwembad is de droom van veel huiseigenaren. Wat veel mensen niet weten is dat die droom makkelijker te verwezenlijken is dan u zou denken. Gert Kwanten ontwerpt de mooiste tuinen met zwembaden. We kunnen ieder zwembad volledig op maat ontwerpen. Zo zorgen we voor een zwembad dat perfect in uw tuin past. De randstenen lopen bijvoorbeeld feilloos over in uw terras en de vorm en waterlijn van uw zwembad passen perfect bij de stijl van uw tuin.

Onze eigen specialisten zorgen voor de installatie van het zwembad. Daarbij kunnen we de technische onderdelen bijvoorbeeld wegwerken in een stijlvol, op maat gemaakt poolhouse, dat direct dient als plek om na het zwemmen heerlijk te ontspannen.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Sint Truiden en omstreken.