TUINAANLEG ALKEN

Is het hoog tijd om uw tuin in Alken onder handen te nemen? Gert Kwanten realiseert de meest onderscheidende tuinen in Alken. We zijn gespecialiseerd in zowel tuinontwerp als tuinaanleg. Zodoende kunnen we ieder project van begin tot eind, van de allereerste schetsen tot de oplevering voor u verzorgen. De tuinen van Gert Kwanten vallen onder andere op door goed doordachte ontwerpen met veel groen. Desondanks zijn onze tuinen onderhoudsvriendelijk. Voor extra comfort kunnen we iedere tuin voorzien van luxe elementen als zwembaden, wellnessvoorzieningen, overdekte terrassen en poolhouses.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Gert Kwanten staat voor onderscheidende tuinarchitectuur. Of u nu een grote of kleine tuin in Alken heeft, we zorgen voor een op maat gemaakt tuinontwerp. Daarbij houden we zorgvuldig rekening met uw persoonlijke wensen. Hoe wilt u de tuin gebruiken? Heeft u kinderen of huisdieren? Tevens houden we rekening met hoeveel zonlicht de tuin krijgt en kijken we goed naar de bodemomstandigheden. Door onze kennis van bomen en planten weet u zeker dat de beplanting het goed zal doen in uw tuin.

Daarnaast kijken we goed naar de stijl van uw woning en naar de omgeving. Zo creëren we een tuin die perfect in het landschap past en de architectuur van uw woning versterkt.  Tevens kunnen we iedere tuin voorzien van exclusieve elementen als zwembaden, poolhouses, wellnessvoorzieningen, overkappingen en buitenkeukens.

We verzorgen onder andere het ontwerp en de aanleg van de volgende soorten tuinen:

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

COMPLETE TUINAANLEG

 

Geen zin om voor ieder onderdeel van uw tuinproject met een andere aannemer in zee te moeten? Dan bent u bij Gert Kwanten aan het juiste adres. Bij Gert Kwanten kunnen we iedere tuin in Alken van begin tot eind aanleggen. Onze tuinarchitecten maken een op maat gemaakt tuinontwerp, dat wordt uitgevoerd door onze eigen tuinaannemers. Daarbij verzorgen we de aan- en afvoer van materialen en het afgraven van het perceel. Onze eigen tuinspecialisten nemen de aanleg van gazons, bestrating en beplanting voor hun rekening en we kunnen ook de bouw van keerwanden, tuinhuisjes, schuurtjes, overkappingen, poolhouses en tuinkamers voor u verzorgen.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG IN ALKEN

Een zwembad geeft uw tuin een luxueuze aanblik en is tegelijkertijd een garantie voor veel plezier en ontspanning. U kunt uw conditie op peil houden in uw eigen tuin, de kinderen genieten van vele uren waterpret en u heeft een plek om heerlijk te ontspannen en uzelf even helemaal op te laden. Bij Gert Kwanten ontwerpen we complete tuinen met zwembad en deze kunnen we in eigen beheer voor u realiseren.

Door zwembad en tuin tegelijkertijd te laten ontwerpen en aanleggen, weet u zeker dat het zwembad feilloos in uw tuin past. We kunnen uw tuin direct voorzien van een sauna, whirlpool en deze wellness voorzieningen onderbrengen in een poolhouse.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Aarschot en omstreken.