HOVENIER IN BERGEIJK

Op zoek naar een hovenier in Bergeijk om uw tuin onder handen te nemen? Of u nu droomt van een moderne tuin (met of zonder zwembad), een landelijke tuin of een gezellige stadstuin, Gert Kwanten zorgt voor het ontwerp en de aanleg ervan. Al meer dan een kwart eeuw zijn wij namelijk gespecialiseerd in het realiseren van exclusieve tuinarchitectuur in Limburg en Brabant (beide zijden van de grens). Daarbij onderscheiden we ons door middel van totaaloplossingen waarbij we zowel het ontwerp als de volledige aanleg verzorgen. Het aanleggen van uw tuin gebeurt altijd door onze eigen specialisten.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

Ervaring is misschien wel ons belangrijkste gereedschap. Al sinds 1996 ontwerpt en realiseert Gert Kwanten de meest oogstrelende tuinen in Vlaanderen. Met onze tuinarchitectuur zijn we al veelvuldig in de prijzen gevallen. Zo zijn we onder andere meerdere malen verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het Jaar.

Ook als u in Bergeijk woont, kunt u genieten van een prachtige tuin van Gert Kwanten. Sinds vele jaren zijn we namelijk actief in Noord-Brabant. We zijn onder andere beschikbaar voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.

TUINARCHITECTUUR

Voor een exclusief design van uw tuin in Bergeijk bent u bij Gert Kwanten aan het juiste adres. Als ervaren landschapsarchitect ontwerpt Gert Kwanten de meest bijzondere tuinarchitectuur. Nauw overleg met u als klant is daarbij een van onze speerpunten. We luisteren goed naar uw wensen, onderzoeken hoe u de tuin wilt gebruiken en denken met u mee. Uiteraard kijken we ook zorgvuldig naar de architectuur van uw woning en de (bodem)omstandigheden in de tuin. Zo zorgen we voor een tuin die een prachtig geheel vormt met de woning en waarin het groen optimaal kan gedijen.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Gert Kwanten ontwerpt tuinen in alle stijlen. Kies de gewenste stijl voor uw droomtuin en bekijk onze voorbeelden.

TUINEN MET ZWEMBAD

Eén van onze specialiteiten is het aanleggen van tuinen met zwembaden. We kunnen een compleet nieuwe tuin met zwembad voor u ontwerpen en aanleggen of een zwembad realiseren in uw bestaande tuin. Onze zwembaden zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Kies voor de gewenste stijl en vorm en maak het geheel af met heerlijke accessoires als een waterval, tegenstroom of loungeplateau. Doordat het zwembad volledig aanpasbaar is, kunnen we ervoor zorgen dat het een prachtig geheel vormt met de rest van uw tuin.

HOVENIER IN BERGEIJK

Gert Kwanten kan ieder tuinontwerp (met eigen hoveniers) uitvoeren. We verzorgen onder andere de graafwerkzaamheden, het bestraten van de tuin en de beplanting. Maar daar houdt het niet op, ook voor het bouwen van tuinhuisjes, buitenkeukens, wellnessvoorzieningen en overkappingen kunt u vertrouwen op onze vaklieden. Zodoende kunnen we de aanleg van uw tuin dus van A tot Z verzorgen. Daarbij beschikken onze hoveniers over de kennis van planten en bomen die nodig is om ervoor te zorgen dat het groen in uw tuin tot volle wasdom kan komen. We zorgen dat alle planten op de juiste plek staan en dat de bodem voldoende voedingsstoffen te bieden heeft om al het groen optimaal te laten groeien en bloeien. Op zoek naar een hovenier in Bergeijk? Zoek niet verder.