HOVENIER IN WEERT

Voor de mooiste tuinontwerpen en professionele tuinaanleg in Weert, kunt u terecht bij de gerenommeerde Vlaamse tuinaannemer Gert Kwanten. Als tuinarchitect en hovenier realiseert Gert Kwanten al sinds 1996 de meest exclusieve tuinarchitectuur in Vlaanderen in Limburg. Alle tuinen worden volledig op maat ontworpen en de tuinaanleg wordt uitgevoerd door ons eigen gepassioneerde team van hoveniers. Zij kunnen ook het onderhoud van uw tuin in Weert voor u verzorgen. Bent u op zoek naar een hovenier in Weert? Zoek dan niet verder!

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

Al sinds 1996 ontwerpt en realiseert Gert Kwanten de mooiste tuinen in Vlaanderen en Zuid-Nederland. Dat is niet onopgemerkt gebleven: met onze verfijnde tuinarchitectuur zijn wij al meerdere malen in de prijzen gevallen. Zo zijn we uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het Jaar. Voor een mooie tuin bent u bij Gert Kwanten dus beslist aan het juiste adres. Heeft u een tuin die het niet zo goed doet als u graag zou willen? Meer dan 25 jaar ervaring garandeert dat er geen is geen situatie denkbaar is, waar wij niet mee bekend zijn. Hierdoor kunnen wij toekomstige problemen voorkomen bij het aanleggen van nieuwe tuinen en bestaande problemen in uw tuin oplossen.

TUINONTWERP WEERT

Gert Kwanten onderscheidt zich door het ontwerpen van exclusieve tuinarchitectuur. We ontwerpen tuinen die perfect aansluiten op uw wensen en voorkeuren. Ieder tuinontwerp kunnen we vervolgens in eigen beheer realiseren. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg: van verwarmde zwembaden met poolhouses, tot buitenkeukens en overkappingen, onze vaklui zorgen ervoor. Uiteraard verzorgen wij ook de aanleg van het gazon, de bestrating en beplanting. Als klant heeft u zelf dus nergens omkijken naar. Omdat we iedere tuin met onze eigen mensen aanleggen, worden misverstanden voorkomen. U weet zeker dat de tuin er beslist zo uit komt te zien als in het ontwerp aan u is getoond. Dat ontwerp zetten we graag voor u om in realistische 3D-animaties, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Inspiratie opdoen voor uw droomtuin in Weert? Kies een stijl en bekijk voorbeelden van tuinen die wij in de loop der jaren hebben ontworpen en aangelegd.

TUIN MET ZWEMBAD

Eén van onze specialiteiten is het ontwerp en de aanleg van tuinen met zwembaden. Een zwembad in de tuin is een luxe waar steeds meer klanten behoefte aan hebben. Een tuin met zwembad is immers een garantie voor rust, ontspanning en verantwoorde lichaamsbeweging. Bovendien geeft een (verlicht) zwembad uw tuin een ongekend sierlijke uitstraling. Gert Kwanten is dus de ideale partner als u op zoek bent naar een hovenier in Weert die een tuin met zwembad voor u kan realiseren. We ontwerpen graag een compleet nieuwe tuin met zwembad, maar kunnen ook een zwembad bouwen in uw bestaande tuin. Alle werkzaamheden worden daarbij verricht door ons eigen team van gespecialiseerde vaklieden.

HOVENIER IN WEERT

Met onze kennis van gras, bloemen, planten, struiken, hagen en bomen kunnen onze tuinmannen ervoor zorgen dat uw tuin er altijd, het hele jaar door, prachtig bij ligt. We verzorgen onder andere losse onderhoudsklussen als grasmaaien, bemesten, onkruid verwijderen en verticuteren. Daarnaast stellen we graag een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u op. Daarbij spreken we af welke onderhoudsklussen wij periodiek voor onze rekening nemen. Zo weet u zeker dat de belangrijkste onderhoudsklussen op het juiste moment worden uitgevoerd. Ideaal als u een uitgestrekte tuin bezit, weinig tijd heeft voor tuinonderhoud of als u een dagje ouder wordt.