TUINAANLEG KESSEL-LO

Uw tuin in Kessel-Lo omtoveren tot een groene oase waar u op ieder gewenst moment kunt ontspannen? Waar de kinderen heerlijk kunnen spelen? En waar u vrienden en familie uit kunt nodigen voor gezellige diners? Tuinaanleg Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van exclusieve tuinen. We kunnen iedere tuin van begin tot eind voor u aanleggen. Ook voor het plaatsen van zwembaden en de bouw van tuinconstructies als poolhouses, overkappingen en tuinkamers bent u bij ons aan het juiste adres.

Al sinds 1996 verzorgen we tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Kessel-Lo en omstreken. We realiseren dus al meer dan 25 jaar de mooiste tuinen in de regio. Niet voor niets zijn onze tuinen regelmatig uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar. En daar zijn we best trots op!

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Bij Gert Kwanten ontwerpen en realiseren we exclusieve tuinarchitectuur. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, we toveren het perceel om tot een heerlijke groene ruimte die perfect aansluit op uw leefstijl. Zo zijn we zeer bedreven in het aanleggen van wellnesstuinen en loungetuinen. Heeft u kinderen? Dan kunnen we een kindvriendelijke tuin voor u aanleggen.

We kunnen iedere tuin voorzien van een heerlijk zwembad, sauna’s, spa-baden en het geheel afmaken met een plek waar u lekker kunt zitten zoals een serre, poolhouse of een mooie overkapping. We zijn onder andere gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van de volgende tuinstijlen:

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

COMPLETE TUINAANLEG

 

De aanleg van iedere tuin begint met het maken van een goed doordacht tuinontwerp. Ons team van tuinontwerpers neemt de tijd om te luisteren naar uw wensen en voorkeuren en hoe u uw tuin wilt gebruiken.

We komen graag bij u langs om de tuin op te meten, een bodemonderzoek uit te voeren en de lokale omstandigheden in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen we een zorgvuldig beplantingsplan opstellen en het tuinontwerp maken. Daarbij zorgen we dat de tuin voldoet aan al uw wensen. Door goed te kijken naar de kenmerken van uw woning en het tuinontwerp daarop af te stemmen, versterken we de architectuur van uw huis. Met de juiste planten en bomen zorgen we dat uw tuin prachtig opgaat in de omgeving. We kunnen ieder tuinontwerp voor u omzetten in 3D-impressies. Zo weet u precies hoe uw tuin eruit komt te zien.

Schakel Gert Kwanten in voor de aanleg van uw tuin in Kessel-Lo en u heeft nergens omkijken naar. Bij Gert Kwanten kunnen we ieder onderdeel van uw tuinaanleg namelijk voor u verzorgen. Onze ontwerpers creëren een op maat gemaakt ontwerp, waarna onze specialisten voor u aan de slag gaan om het project te realiseren.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG KESSEL-LO

Niets fijner dan op een warme zomerdag een duik nemen in uw eigen zwembad. Gert Kwanten ontwerpt complete tuinen met zwembad. Ook kunnen we een zwembad in uw bestaande tuin integreren. Daarbij wordt het zwembad volledig op maat gemaakt voor uw tuin. Zodoende weet u zeker dat zwembad en tuin feilloos bij elkaar passen. Onze eigen specialisten verzorgen vervolgens de aanleg van het zwembad.

Voor extra luxe en comfort kunnen we uw tuin direct verrijken met een poolhouse. Hier kunt u na het zwemmen even heerlijk tot rust komen. We kunnen het poolhouse direct voorzien van bijvoorbeeld een sauna of whirlpool. Het poolhouse is bovendien de perfecte plek om de technische onderdelen van het zwembad in te verwerken.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Kessel-Lo en omstreken.