TUINAANLEG BALEN

Bent u op zoek naar een tuinspecialist voor de aanleg van uw tuin in Balen? Gert Kwanten is als tuinarchitect en tuinaannemer gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van de meest exclusieve tuinen. We ontwerpen tuinen in alle stijlen, van strak en modern tot landelijk. Daarnaast zijn we ook zeer bedreven in het ontwerpen en realiseren van gezellige stadstuinen en representatieve bedrijfstuinen. We kunnen ieder project van begin tot eind, van ontwerp tot aanleg, voor u verzorgen. Uiteraard staan onze tuinmannen ook voor u klaar om uw tuin te onderhouden als deze eenmaal is aangelegd.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Gert Kwanten behandelt iedere tuin als een parel in wording. Ongeacht de grootte van uw tuin zorgen we voor een exclusief tuinontwerp dat zowel qua gebruik als esthetiek voldoet aan al uw verwachtingen. Daarbij zijn we onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van complete tuinen met zwembad en het realiseren van loungetuinen met wellnessvoorzieningen.

Bij Gert Kwanten onderscheiden we ons door het realiseren van complete tuinprojecten. Dit betekent dat we uw tuin niet alleen kunnen ontwerpen of aanleggen, maar dat zowel het ontwerp als de complete tuinaanleg in Balen door onze eigen mensen verzorgd wordt. We maken een op maat gemaakt ontwerp en onze eigen specialisten verzorgen vervolgens de volledige realisatie, van de graafwerken tot de bestrating, beplanting en het bouwen van constructies als tuinkamers en serres. Het voordeel van deze werkwijze is dat u in één keer helemaal klaar bent en dat de werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk verricht worden.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

TUINACHITECTUUR

 

Een mooie tuin begint bij een doordacht ontwerp. Gert Kwanten ontwerpt de tuin die zowel qua sfeer als gebruiksmogelijkheden perfect aansluit op uw wensen. We brengen uw verwachtingen in kaart, maar houden ook zorgvuldig rekening met zaken als de ligging van uw tuin, de bodem en de zichtlijnen vanuit de woning. Zo weet u zeker dat uw tuin er niet alleen op papier mooi uitziet maar ook in werkelijkheid.

Tevens stemmen we de tuin af op uw gezinssituatie. Heeft u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren? Gert Kwanten zorgt voor de mooiste huisdier- en kindvriendelijke tuinen. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, iedere tuin wordt volledig voor u op maat ontworpen. Daarbij kijken onze ontwerpers naar de stijl van uw woning en het karakter van de omgeving. Door het tuinontwerp daarop af te stemmen zorgen we dat woning, tuin en omgeving perfect bij elkaar passen en elkaar versterken.

cottage poolhouse

TUIN MET ZWEMBAD

Wat is er fijner dan een verfrissende duik te kunnen nemen in uw eigen tuin? Een van onze specialisaties is de aanleg van tuinen met zwembaden in Balen. We ontwerpen complete tuinen met zwembad en kunnen uw tuin met zwembad direct aanleggen. Zodoende wordt uw zwembad prachtig in uw tuin geïntegreerd.

Wilt u direct een mooi poolhouse naast uw zwembad? Ook daar draaien onze vaklui hun hand niet voor om. We ontwerpen een luxe poolhouse, kunnen de constructie zelf voor u bouwen en bijvoorbeeld voorzien van wellness-voorzieningen als een spa of sauna.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Aarschot en omstreken.