TUINAANNEMER IN HEVERLEE

Een mooie groene tuin fungeert als het ideale verlengstuk van uw huiskamer. Het is de plek waar u kunt ontspannen en waar de kinderen en huisdieren lekker kunnen spelen. Gert Kwanten is als tuinaannemer in Heverlee gespecialiseerd in exclusieve tuinarchitectuur en vakkundige tuinaanleg. Ieder project voeren we uit met ons eigen team van tuinspecialisten.

We creëren de mooiste tuinen in Heverlee en doen dat in alle stijlen, van modern tot klassiek en van stadstuinen tot landelijke tuinen. Bij ieder project houden we uitgebreid rekening met uw wensen en het beoogde gebruik van de tuin. Op die manier ontwerpen en realiseren we een tuin waar u van opbloeit.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

JARENLANG VAKMANSCHAP

Gert Kwanten is al jarenlang een bekende naam in Heverlee en omstreken. Ons tuinaannemersbedrijf is opgericht in 1996 en sindsdien hebben we diverse stijlvolle tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden in Heverlee. Voor onze exclusieve tuinarchitectuur zijn wij diverse malen bekroond. Zo zijn we in 2013, 2014, 2016 en 2018 uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

Gert Kwanten specialiseert zich in het creëren van exclusieve tuinarchitectuur. We ontwerpen tuinen die perfect in harmonie zijn met de omgeving en feilloos aansluiten op de stijl van uw woning. Daarbij houden we rekening met zaken als uw gezinssituatie en het beoogde gebruik, zodat de tuin niet alleen fraai oogt, maar ook zeer gebruiksvriendelijk is.

TOTAALPROJECTEN

Gert Kwanten verzorgt totaalprojecten. Onze tuinarchitecten werken een volledig ontwerp uit, dat vervolgens door onze eigen vakmensen van begin tot eind, van grondwerken tot oplevering, wordt gerealiseerd. Uiteraard zorgen wij daarbij ook voor de aanlevering van alle benodigde materialen. Hierdoor weet u zeker dat er gedurende het proces geen misverstanden ontstaan.

Regelmatig onderhoud is de belangrijkste voorwaarde om uw tuin mooi te houden en ongedierte en plantenziektes te voorkomen. Gert Kwanten verzorgt al uw tuinonderhoud. U kunt ons inschakelen voor losse tuinwerkzaamheden, maar we kunnen ook een vast onderhoudscontract voor u opstellen.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Doe inspiratie op door te kijken naar een van de vele projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd in de omgeving van Heverlee.

TUINAANLEG HEVERLEE

Een tuin aanleggen is een flink project dat de juiste kennis en ervaring vereist op verschillende gebieden en ook organisatorisch om veel aandacht vraagt. Bij Gert Kwanten kunnen we de aanleg van uw tuin van begin tot eind voor u verzorgen. Onze specialisten leggen een geschikte ondergrond aan, bestraten uw tuin, creëren gazons en waterpartijen en zorgen voor de beplanting.