TUINAANNEMER IN GENK

Gert Kwanten is als tuinaannemer in Genk verantwoordelijk voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de meest in het oog springende tuinen. We verzorgen exclusieve tuinarchitectuur voor de mooiste stadstuinen, moderne tuinen en landelijke tuinen en ons team van eigen vakmensen is in staat om ieder project volledig – van de grondwerkzaamheden tot de aanleg en afwerking – in eigen beheer uit te voeren.

Met veel oog voor detail creëren we tuinarchitectuur die zich onderscheidt door kwalitatieve materialen als hardhout en natuursteen, stijlvolle beplanting en ongekend gebruiksgemak. We houden daarbij zorgvuldig rekening met de omstandigheden in de tuin, zodat al het groen de kans heeft om tot volle wasdom te komen.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

TOTAALPROJECTEN

Bent u op zoek naar een tuinaannemer in Genk die uw gehele project, van tuinontwerp tot tuinaanleg, kan verzorgen? Dan bent u bij Gert Kwanten aan het juiste adres. Onze tuinarchitecten ontwerpen de tuin van uw dromen, die we vervolgens realiseren met ons eigen team van vakmensen. We verzorgen ieder onderdeel van de aanleg van uw tuin, van het realiseren van een geschikte ondergrond tot het bestraten en beplanten van uw tuin.

Gert Kwanten is al sinds 1996 een bekende naam in tuinaannemersland. In de afgelopen decennia hebben we een groot aantal uiteenlopende tuinprojecten verzorgd als tuinaannemer in Genk en omstreken. Dat is niet onopgemerkt gebleven; voor onze exclusieve tuinarchitectuur zijn we diverse malen in de prijzen gevallen. Zo zijn we in 2013, 2014, 2016 en 2018 verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

TUINAANNEMER IN GENK

Gert Kwanten ontwerpt tuinen in alle stijlen, van stadstuinen waarbij de ruimte beperkt is tot uitgestrekte landelijke tuinen. We creëren steevast een tuinontwerp waarbij schoonheid en functionaliteit hand in hand gaan. Sierlijke bomen, strakke hagen, een zwembad, waterpartijen en siergazons; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor ieder onderdeel van de aanleg van uw tuin beschikken we over onze eigen gespecialiseerde vakmensen. Met groene vingers, uitgebreide kennis van bestratingstechnieken en jarenlange ervaring met het bouwen van tuinconstructies kunnen we ieder facet van uw tuin voor u realiseren. Op zoek naar een tuinaannemer in Genk? Neem eens contact met ons op!

TUININSPIRATIE

Wilt u inspiratie opdoen voor uw tuin? Bekijk dan eens een van onze vele projecten in Genk en omgeving. Kies uit de gewenste tuinstijl en krijg een beeld van de mogelijkheden.