TUINARCHITECT IN MOL

Gert Kwanten brengt exclusieve tuinarchitectuur binnen handbereik. Of u nu een gezellige stadstuin, een karakteristieke landelijke tuin of een elegante villatuin wilt: als erkend tuinaannemer in Mol ontwerpen, realiseren en onderhouden we de mooiste tuinen in Vlaanderen. Ieder ontwerp wordt geheel op maat gemaakt en al onze tuinen worden van begin tot eind aangelegd door onze eigen vakmensen.

Daarbij letten we op de details en houden we niet alleen uitgebreid rekening met persoonlijke wensen en voorkeuren, maar ook met praktische zaken als de ligging van de tuin, de ondergrond en het samenspel met uw woning. Geniet dag in dag uit van een tuin waar aandacht aan is besteed, eentje die weelderig groeit en bloeit en die u keer op keer een glimlach bezorgt.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

25 JAAR ERVARING

Tuinaanleg Gert Kwanten is opgericht in 1996 en heeft daarmee inmiddels bijna 25 jaar ervaring met het creëren van inspirerende tuinarchitectuur en het aanleggen van de mooiste tuinen in Mol en omstreken. Met onze exclusieve tuinontwerpen vallen we regelmatig in de prijzen. Zo zijn we in 2013, 2014, 2016 en 2018 uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

Of u nu op zoek bent naar een ontwerp voor een grote of een kleine tuin in Mol, een stadstuin of een landelijke tuin, een moderne tuin of een tuin voor gezinnen met kinderen, onze architecten maken ieder ontwerp geheel op maat. We zorgen voor een design dat past uw smaak en wensen en we houden uitgebreid rekening met de omgeving, de woning en het beoogde gebruik van de tuin.

TOTAALPROJECTEN

Bij Gert Kwanten specialiseren we ons in totaalprojecten. Daarmee bedoelen we dat we uw complete tuin kunnen ontwerpen en aanleggen (inclusief de grondwerken). Ook uitdagende klussen als het aanleggen van zwembaden of het  bouwen van poolhouses, buitenkeukens en tuinhuisjes gaan we niet uit de weg. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen vaklieden, waardoor u zeker weet dat ieder onderdeel van uw tuin op dezelfde zorgvuldige wijze wordt gerealiseerd. Wat is er fijner dan af en toe een frisse duik nemen in uw eigen zwembad? Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen met maatwerk zwembaden. Daarbij zorgen we altijd voor een perfect samenspel tussen tuin en zwembad.

Voor een groene tuin die op de juiste momenten in bloei staat, heeft de tuin regelmatig onderhoud nodig. Gert Kwanten verzorgt zowel losse onderhoudswerkzaamheden in Mol als seizoensonderhoud en op maat gemaakte onderhoudscontracten. Zo voorkomt u achterstallig onderhoud en staat u dag in dag uit versteld over de schoonheid van uw tuin.

INSPIRATIE

Op zoek naar ideeën voor uw tuin? Kies uit een van de volgende stijlen en bekijk passende projecten van Gert Kwanten om inspiratie op te doen.