[ultimate_spacer height=”50″]
[ultimate_spacer height=”35″]

TUINAANNEMER IN DIEST

[ultimate_spacer height=”15″]

Woont u in Diest en bent u op zoek naar een gespecialiseerd tuinaannemer? Gert Kwanten verzorgt exclusieve tuinarchitectuur in combinatie met professionele tuinaanleg en vakkundig onderhoud. U kunt bij ons terecht voor alle soorten tuinwerkzaamheden. Die worden altijd uitgevoerd door ons eigen team van tuinspecialisten.

Of u nu op zoek bent naar een landelijke tuin, een stadstuin of een strakke moderne tuin, bij Gert Kwanten kunnen we altijd een op maat gemaakt ontwerp voor u verzorgen én het project van begin tot eind voor u realiseren. Geniet van een stralende tuin die perfect aansluit op het beoogde gebruik.

[ultimate_spacer height=”50″]
[ultimate_spacer height=”50″]

JARENLANGE ERVARING

[ultimate_spacer height=”15″]

Bij Gert Kwanten weet u dat uw tuin in goede handen is. Opgericht in 1996 hebben we de afgelopen decennia tal van mooie tuinen in Diest ontworpen en aangelegd. Niet voor niets zijn we meerdere malen in de prijzen gevallen met onze stijlvolle tuinarchitectuur. Zo zijn we in 2013, 2014, 2016 en 2018 uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

[ultimate_spacer height=”50″][ultimate_spacer height=”25″]
[ultimate_spacer height=”55″][ultimate_spacer height=”55″]
[ultimate_spacer height=”55″]

TUINONTWERP DIEST

[ultimate_spacer height=”15″]

Gert Kwanten is gespecialiseerd in exclusieve tuinarchitectuur voor zowel particulieren als bedrijven. We ontwerpen de mooiste tuinen en houden daarbij niet alleen het uiterlijk, maar ook het gebruiksgemak zorgvuldig in de gaten. Met onze kennis van planten, bomen, grassen en hagen weten we precies waar we rekening mee moeten houden met het tuinontwerp waar u volop van kunt genieten en waar het groen optimaal kan gedijen.

[ultimate_spacer height=”15″][ultimate_spacer height=”45″]
[ultimate_spacer height=”50″]

TOTAALPROJECTEN

[ultimate_spacer height=”15″]

Gert Kwanten kan iedere tuin van begin tot eind, van ontwerp tot oplevering, voor u realiseren. Het voordeel daarvan is dat u te maken heeft met slechts één aannemer en aanspreekpunt. Hierdoor voorkomt u misverstanden en weet u zeker dat alle onderdelen van het project met dezelfde zorg en kwaliteit worden uitgevoerd. Onze eigen gespecialiseerde vakmensen verzorgen de verschillende onderdelen van de tuinaanleg, zoals de grondwerken, de bestrating en de beplanting.

Een tuin aanleggen vereist een hoop kennis en ervaring. Waar plaatst u welke planten? Hoe zit het met de bodem? Wat voor effect hebben zon en schaduw? Gert Kwanten beschikt over een team van gespecialiseerde tuinaannemers die ieder onderdeel van uw tuin, van de grondwerken tot de beplanting en bestrating op vakkundige wijze voor u uit kunnen voeren.

[ultimate_spacer height=”50″]

TUINONDERHOUD DIEST

[ultimate_spacer height=”15″]

Ziet u op tegen tuinonderhoud, zoals het maaien van uw gazon en het snoeien van uw hagen? Kampt u met ongedierte of plantenziektes? Of heeft uw bedrijfstuin behoefte aan regelmatig onderhoud? Gert Kwanten verzorgt zowel losse onderhoudsklussen als seizoensonderhoud. Ook kunnen we een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u opstellen.

[ultimate_spacer height=”50″][ultimate_spacer height=”25″]
[ultimate_spacer height=”30″][ultimate_spacer height=”30″]

VOORBEELDEN TUINONTWERP

[ultimate_spacer height=”30″]

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van Gert Kwanten in Diest en omstreken.

[ultimate_spacer height=”30″]
[ultimate_spacer height=”45″][ultimate_spacer height=”45″]
Menu