TUINAANNEMER IN DIEST

Woont u in Diest en bent u op zoek naar een gespecialiseerd tuinaannemer? Gert Kwanten verzorgt exclusieve tuinarchitectuur in combinatie met professionele tuinaanleg en vakkundig onderhoud. U kunt bij ons terecht voor alle soorten tuinwerkzaamheden. Die worden altijd uitgevoerd door ons eigen team van tuinspecialisten.

Of u nu op zoek bent naar een landelijke tuin, een stadstuin of een strakke moderne tuin, bij Gert Kwanten kunnen we altijd een op maat gemaakt ontwerp voor u verzorgen én het project van begin tot eind voor u realiseren. Geniet van een stralende tuin die perfect aansluit op het beoogde gebruik.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

JARENLANGE ERVARING

Bij Gert Kwanten weet u dat uw tuin in goede handen is. Opgericht in 1996 hebben we de afgelopen decennia tal van mooie tuinen in Diest ontworpen en aangelegd. Niet voor niets zijn we meerdere malen in de prijzen gevallen met onze stijlvolle tuinarchitectuur. Zo zijn we in 2013, 2014, 2016 en 2018 uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

Gert Kwanten is gespecialiseerd in exclusieve tuinarchitectuur voor zowel particulieren als bedrijven. We ontwerpen de mooiste tuinen en houden daarbij niet alleen het uiterlijk, maar ook het gebruiksgemak zorgvuldig in de gaten. Met onze kennis van planten, bomen, grassen en hagen weten we precies waar we rekening mee moeten houden met het tuinontwerp waar u volop van kunt genieten en waar het groen optimaal kan gedijen. Ziet u op tegen tuinonderhoud, zoals het maaien van uw gazon en het snoeien van uw hagen? Kampt u met ongedierte of plantenziektes? Of heeft uw bedrijfstuin behoefte aan regelmatig onderhoud? Gert Kwanten verzorgt zowel losse onderhoudsklussen als seizoensonderhoud. Ook kunnen we een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u opstellen.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van Gert Kwanten in Diest en omstreken.