TUINAANLEG KORTESSEM

Wilt u een tuin laten aanleggen in Kortessem? Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van exclusieve tuinarchitectuur. Onze tuinarchitecten creëren de mooiste tuinontwerpen. Onze eigen vaklieden zorgen vervolgens voor de complete tuinaanleg, inclusief graafwerken, bestrating, beplanting, gazonaanleg en de bouw van tuinconstructies. Gert Kwanten onderscheidt zich onder andere door het ontwerp en de aanleg van tuinen met zwembaden, wellnessvoorzieningen en bijpassende poolhouses, serres en tuinkamers. We verzorgen de aanleg van tuinen in alle stijlen, van modern tot landelijk. Daarnaast zijn we zeer bedreven in het ontwerp en de aanleg van bedrijfstuinen.

Met Gert Kwanten bent u verzekerd van een ervaren tuinarchitect en tuinaannemer die zichzelf veelvuldig bewezen heeft. Al sinds 1996 ontwerpt en realiseert Gert Kwanten de mooiste tuinen in Kortessem en omstreken. Dat is niet onopgemerkt gebleven; we zijn veelvuldig in de prijzen gevallen met onze exclusieve tuinen. Zo zijn we meermaals uitgeroepen tot Vlaams en Limburgs Tuinondernemer van het jaar.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

In onze optiek is de tuin bij uitstek de plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Het is de plek waar u kunt ontspannen, waar de kinderen veilig en onbezorgd kunnen spelen en waar uw huisdieren uit kunnen razen. In een maatschappij waar het groen in toenemende mate uit onze leefomgeving verdwijnt doen wij er alles aan om een prachtige groene parel te realiseren, waar u het hele jaar door met veel plezier gebruik van kunt maken. Daarbij voorzien we uw tuin voor optimaal comfort bijvoorbeeld van luxe elementen als zwembaden, sauna’s, lounge meubels en overkappingen.

Aan de basis van al onze tuinen ligt een goed doordacht tuinontwerp. Wanneer we beginnen met het ontwerpen van een nieuwe tuin of het herinrichten van een bestaande tuin, brengen we allereerst uw wensen en voorkeuren in kaart. We luisteren naar hoe u de tuin wilt gebruiken en of u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren heeft. Vervolgens onderzoeken we de praktische mogelijkheden. We meten de tuin op, kijken naar de inval van het zonlicht en kunnen bijvoorbeeld een bodemonderzoek doen. Aan de hand daarvan maken we een op maat gemaakt ontwerp dat voldoet aan al uw wensen. Ieder ontwerp kunnen we omzetten in realistische 3D-impressies. Zo weet u als klant precies hoe uw tuin eruit komt te zien (tijdens verschillende seizoenen en tijdstippen) en hoe die zich in de loop der jaren zal ontwikkelen.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

COMPLETE TUINAANLEG

 

Bij Gert Kwanten verzorgen we totaalprojecten. We kunnen ieder project van begin tot eind met onze eigen mensen voor u realiseren. Zelfs specialistische klussen als de aanleg van zwembaden en de bouw van overkappingen en tuinhuisjes kunnen we in eigen beheer voor u uitvoeren. Wanneer u een tuin door Gert Kwanten laat aanleggen bent u in één keer helemaal klaar. We nemen de volledige tuinaanleg, van de graafwerken tot de beplanting, bestrating en timmerwerken voor onze rekening.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG KORTESSEM

Wat straalt er nu meer luxe en comfort uit dan een tuin met eigen zwembad? Bij Gert Kwanten ontwerpen we complete tuinen met zwembad en kunnen we deze vervolgens in eigen beheer voor u aanleggen. Ook is het mogelijk om een zwembad in uw bestaande tuin te integreren. We kunnen ieder zwembad volledig op maat voor u ontwerpen.

Droomt u van een sauna in uw tuin? Of wilt u misschien een spa als aanvulling op uw zwembad. Ook dat is mogelijk. We kunnen tevens een mooi poolhouse voor u bouwen. Een poolhouse is de perfecte plek voor omkleed- en douchefaciliteiten, om de technische onderdelen van het zwembad in onder te brengen en om simpelweg heerlijk te ontspannen.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Kortessem en omstreken.