TUINAANLEG STEVOORT

Woont u in Stevoort en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin? Gert Kwanten verzorgt complete tuinaanleg in Stevoort. Dat betekent dat we uw tuin kunnen ontwerpen en vervolgens van a tot z in eigen beheer voor u aan kunnen leggen. Daarbij zijn we onder andere gespecialiseerd in zwembadaanleg, de bouw van tuinconstructies als tuinkamers en poolhouses en de aanleg van wellness-voorzieningen als spabaden en sauna’s. Voor een tuin waar u op ieder gewenst moment heerlijk in kunt ontspannen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Gert Kwanten staat voor exclusieve tuinarchitectuur. Al sinds 1996 ontwerpt Gert Kwanten de mooiste tuinen die vervolgens door een gepassioneerd team van tuinspecialisten gerealiseerd worden. Met deze tuinen is Gert Kwanten veelvuldig uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar. Ook zijn we regelmatig Limburgs Tuinaannemer van het jaar geworden.

.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Weelderig groene beplanting, prachtige bestrating, een mooi gazon, misschien zelfs een eigen zwembad? Gert Kwanten ontwerpt iedere tuin volledig voor u op maat. Daarbij houden onze ontwerpers uw wensen en voorkeuren altijd nauwkeurig in het oog. We luisteren naar hoe u de tuin wilt gebruiken en of u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren heeft.

Met onze kennis van groen weten we bovendien precies welke grassen, bloemen, struiken en bomen het best zullen gedijen in uw tuin. We kijken goed naar de omgeving en houden in ons tuinontwerp rekening met de stijl van de woning. Zodoende zorgen we voor een tuinontwerp dat aan al uw wensen voldoet, perfect past in de omgeving en de architectuur van uw woning versterkt.

We kunnen ieder ontwerp voor u omzetten in realistische 3D-impressies.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

TOTAALPROJECTEN

 

Gert Kwanten verzorgt tuinaanleg in de provincie Limburg en dus ook in Stevoort. Of u nu een stadstuin, een moderne tuin, een landelijke tuin of een voortuin aan wil laten leggen, wij zorgen dat het project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Dat doen we met eigen mensen en materiaal. We kunnen onder andere de graafwerken, beplanting en bestrating voor u verzorgen. Ook zijn we in staat om zwembaden en wellness te installeren, tuinverlichting aan te leggen en schuttingen, overkappingen, tuinhuisjes en andere constructies te bouwen.

Is uw tuin eenmaal gerealiseerd. Dan staan onze tuinmannen voor u klaar om het tuinonderhoud te verzorgen.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG MOL

Neem op ieder gewenst moment een verfrissende duik in uw eigen zwembad in uw tuin in Stevoort. Gert Kwanten ontwerpt zwembaden op maat voor uw tuin. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u een overloopzwembad of water dat onder de randstenen wegloopt? Een strak of een klassiek design? Welke randstenen wilt u? We kunnen uw zwembad bovendien voorzien van de meest moderne accessoires zoals een tegenstroomsysteem. Door uw zwembad te laten ontwerpen als onderdeel van het tuinontwerp, weet u zeker dat het zwembad perfect in uw tuin past.

Onze eigen specialisten kunnen de aanleg van het zwembad verzorgen. We installeren het bad en sluiten de technische onderdelen aan. Deze kunnen we eventueel voor u wegwerken in een stijlvol poolhouse.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Stevoort en omstreken.