HOVENIER IN SITTARD

Bent u op zoek naar een hovenier in Sittard? Gert Kwanten is als full-service hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de mooiste tuinen in Vlaanderen, Limburg en Noord-Brabant. Hoe uw droomtuin er ook uitziet, Gert Kwanten zorgt dat zij werkelijkheid wordt. Het unieke aan onze werkwijze is dat wij zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg volledig in eigen beheer uit kunnen voeren. Onze tuinarchitecten zorgen voor het ontwerp, waarna ons eigen team van hoveniers dit van begin tot eind kan realiseren. Als klant heeft u zelf dus nergens omkijken naar.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

Gert Kwanten heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om het ontwerpen en realiseren van de mooiste tuinen. Al sinds 1996 is Tuinaanleg Gert Kwanten verantwoordelijk voor exclusieve tuinarchitectuur. Daarmee zijn we diverse malen in de prijzen gevallen. Zo zijn we regelamtig uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het Jaar. Ook voor klanten in Sittard ontwerpen en realiseren wij graag een mooie tuin. Het maakt niet uit of u het nu gaat om een groot of klein project, bij Gert Kwanten wordt iedere tuin met de grootste precisie op maat ontworpen door onze tuinarchitecten.

TUINONTWERP SITTARD

Onze tuinarchitecten ontwerpen uw droomtuin. Dat doen ze door goed te luisteren naar uw wensen en voorkeuren, te kijken naar uw gezinssituatie en met u mee te denken. Heeft u bijvoorbeeld huisdieren of wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Onze ontwerpers kijken zorgvuldig naar de omstandigheden in de tuin en de uiterlijke kenmerken van uw woning. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedere plant en boom op de juiste plek staat en dat woning en tuin een fraai geheel vormen.

De aanleg van tuinen vereist vakmanschap en ervaring. Gert Kwanten heeft beide. Wat ons zo uniek maakt is dat wij, naast het ontwerp, alle onderdelen van de tuinaanleg kunnen verzorgen. Onze team van gepassioneerde hoveniers zorgt zowel voor het bestraten en beplanten van uw tuin als voor de bouw van schuttingen, tuinhuisjes, veranda’s en overkappingen. Doordat alle facetten van uw tuin door hetzelfde team worden gerealiseerd, verlopen de werkzaamheden altijd voorspoedig en sluiten alle onderdelen perfect op elkaar aan.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Klassiek, landelijk of toch modern? Gert Kwanten ontwerpt en realiseert tuinen in alle denkbare stijlen. Kies uw gewenste tuinstijl en bekijk voorbeelden van tuinen die door ons zijn aangelegd.

TUIN MET ZWEMBAD

Geniet van ongekende luxe en comfort met een privézwembad en wellness-faciliteiten in uw tuin in Sittard-Geleen. Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen met zwembad en kan alle voorzieningen zelf aanleggen en installeren. Doordat uw zwembad wordt ontworpen als onderdeel van uw tuin vormen tuin en zwemvoorziening een prachtig geheel. Onze zwembaden zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Kies voor een strakke, moderne stijl, geef uw bad een landelijke uitstraling door het gebruik van natuursteen of kies juist voor een klassieke vormgeving. Uiteraard kunnen we uw zwembad voorzien van zwembadverwarming, zwembadverlichting en roldeck-systeem. Al deze onderdelen zijn eenvoudig te bedienen via een handige app. We kunnen een nieuwe tuin met zwembad ontwerpen, maar het is ook mogelijk om een zwembad te integreren in bestaande tuinen. We maken uw wellness-tuin helemaal compleet met bijvoorbeeld een poolhouse, sauna en whirlpool.

HOVENIER IN SITTARD

Als hovenier in Sittard verzorgt Gert Kwanten tevens het onderhoud van uw tuin. Met onze kennis van gras, bloemen, bomen en planten weten we precies wat uw tuin nodig heeft om tot volle wasdom te komen. We verzorgen onder andere losse onderhoudswerkzaamheden, als het maaien, bemesten en verticuteren van uw gazon, het onkruidvrij maken van de tuin, het bestrijden van ongedierte en het snoeien van de beplanting. Ook doen we bodemanalyses en kunnen we een op maat gemaakt bemestingsplan opstellen. Wilt u zich nooit meer zorgen hoeven maken over het onderhoud van uw tuin. Kies dan voor een onderhoudscontract. We kijken zorgvuldig naar wat uw tuin nodig heeft en stellen een op maat gemaakt onderhoudsplan op, waarbij we op gezette tijdens langskomen om de werkzaamheden te verrichten die op dat moment nodig zijn. Tevens kunnen we een op maat gemaakt contract opstellen voor periodiek onderhoud. In dat geval komen we op vooraf afgesproken momenten langs om het belangrijkste seizoensonderhoud te verrichten. Zo weet u zeker dat uw tuin er altijd stralend bij ligt. Op zoek naar een hovenier in Sittard? Neem dan eens contact met ons op!