TUINAANNEMER LAAKDAL

Van moderne tuinen met symmetrische lijnen en strakke hagen tot uitgestrekte landelijke tuinen met lommerrijke vijvers en weelderige gazons, Gert Kwanten creëert de meest stijlvolle en praktische tuinontwerpen in Laakdal en omgeving. Ieder project kunnen we vervolgens van begin tot eind in eigen beheer voor u realiseren.

Daarbij zetten onze vakmensen graag een stapje extra en dat ziet u terug in het uiteindelijke resultaat. Ieder onderdeel van uw tuin wordt met de beste materialen en vooral met veel vakmanschap gerealiseerd. Geniet van een tuin met een hoge afwerkingsgraad, mooie zichtlijnen vanuit keuken of huiskamer en planten en bomen die naar hartenlust kunnen groeien en bloeien.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

JARENLANG VAKMANSCHAP

Bij Gert Kwanten is uw tuin gegarandeerd in goede handen. Al sinds 1996 creëren we de fraaiste tuinarchitectuur in Laakdal en omgeving. Niet voor niets zijn we diverse malen verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

Gert Kwanten creëert exclusieve, stijlvolle en praktische tuinarchitectuur in Laakdal. Daarbij kijken we zorgvuldig naar wat het beste is voor uw tuin: hoe ziet de omgeving eruit, in wat voor stijl is de woning gebouwd, wat voor ondergrond heeft de tuin en hoeveel zon en schaduw heeft het perceel. Ook houden we uitgebreid rekening met uw gezinssituatie, het beoogde gebruik van de tuin en – natuurlijk – uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

TOTAALPROJECTEN

Het aanleggen van een tuin is een project dat veel planning en coördinatie vereist. U heeft te maken met de aanlevering van allerlei soorten materialen, van zand tot tegels en planten, en de werkzaamheden lopen uiteen van het afgraven van de ondergrond tot het leggen van de bestrating, het planten van heesters, struiken en hagen en het timmeren van hekwerken. Gert Kwanten kan al deze werkzaamheden voor u verzorgen. We leiden het project van begin tot eind in goede banen, zodat u als klant zelf nergens omkijken naar heeft.

Door uw tuin in Laakdal zorgvuldig te onderhouden voorkomt u dat zij verwildert. Gert Kwanten verzorgt losse onderhoudsklussen als het maaien van uw gazon en het snoeien van uw hagen, maar ook compleet seizoensonderhoud, waarbij we uw tuin klaarmaken voor het aanstaande jaargetijde. Ook bieden we op maat gemaakte onderhoudscontracten.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Bent u op zoek naar ideeën voor uw tuin in Laakdal? Bekijk de onderstaande stijlen en ontdek aan de hand van door Gert Kwanten gerealiseerde projecten wat de mogelijkheden zijn.