HOVENIER IN ROERMOND

Zoekt u een hovenier in Roermond? Gert Kwanten staat voor u klaar om een prachtige tuin te ontwerpen én aan te leggen. Voor onze fraaie tuinarchitectuur zijn wij, vlak over de grens in Vlaanderen, al regelmatig bekroond met prestigieuze prijzen. Wilt u ook een prijswinnende tuin? Wij helpen u graag verder. Bij Gert Kwanten verzorgen we het complete plaatje; onze tuinarchitecten ontwerpen uw droomtuin en onze hoveniers staan klaar voor het aanleggen en onderhouden ervan. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

Gert Kwanten kan bogen op een schat aan ervaring. Al sinds 1996 zijn wij verantwoordelijk voor de totstandkoming van de mooiste tuinen in Vlaanderen en het zuiden van Nederland. Met onze tuinen vallen we regelmatig in de prijzen. Zo zijn we meerdere malen uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het Jaar. Gert Kwanten zorgt voor prachtige, maar laagdrempelige tuinarchitectuur. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, onze ontwerpers verzorgen maatwerk en onze eigen specialisten staan klaar om het project van begin tot eind te realiseren.

EXCLUSIEVE TUINONTWERPEN

Voor een prachtig ontworpen tuin bent u bij Gert Kwanten beslist aan het juiste adres. We komen vooraf graag bij u langs om de tuin op te meten en een bodemanalyse uit te voeren, waarna onze ontwerpers op basis van deze gegevens aan de slag kunnen met het ontwerpen van een mooie tuin. Daarbij houden onze tuinarchitecten zorgvuldig rekening met uw voorkeuren. Zo ontwerpen we een tuin die qua uiterlijk en gebruik perfect aansluit op uw wensen. Ieder ontwerp kunnen we omzetten in realistische 3D-impressies zodat u precies weet hoe uw tuin eruit komt te zien, nog voor er een schop in de grond is gezet.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Onze tuinarchitecten ontwerpen tuinen in alle stijlen. Wilt u inspiratie opdoen? Klik op de gewenste stijl en bekijk de tuinen die wij hebben aangelegd.

TUIN MET ZWEMBAD

Fantaseert u wel eens over een zwembad in uw achtertuin? Een zwembad in de tuin is eenvoudiger te realiseren dan de meeste mensen denken. Gert Kwanten is gespecialiseerd in zwembadaanleg en kan in iedere tuin, ook kleinere stadstuinen een zwembad realiseren. Ieder zwembad dat wij aanleggen is maatwerk. Alle onderdelen, van de skimmers tot de randstenen zijn aanpasbaar aan uw wensen en u kunt uw zwembad naar wens afmaken met een reeks aan accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van zwembadverwarming, verlichting, een design inlooptrap of een waterval? We ontwerpen onder andere nieuwe tuinen met zwembad, maar kunnen ook een zwembad aanleggen in uw bestaande tuin. Verlangt u nog meer comfort? Dan verzorgen wij ook de installatie van luxe wellness-voorzieningen als sauna’s en whirlpools.

HOVENIER IN ROERMOND

Bij Gert Kwanten combineren we tuinarchitectuur met de complete aanleg van tuinen. Doordat onze ontwerpers en hoveniers perfect op elkaar ingespeeld zijn, kunnen we ervoor zorgen dat ieder project optimaal tot bloei komt. Met onze eigen mensen en materieel verzorgen we de graafwerkzaamheden en vervolgens de volledige realisatie van het project, van beplanting en bestrating tot het bouwen van schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s. Ook het plaatsen en installeren van zwembaden en wellness gebeurt door onze eigen vaklieden.

Tevens kunnen we een op maat gemaakt contract opstellen voor periodiek onderhoud. In dat geval komen we op vooraf afgesproken momenten langs om het belangrijkste seizoensonderhoud te verrichten. Zo weet u zeker dat uw tuin er altijd stralend bij ligt. Op zoek naar een vakkundige hovenier in Roermond? Neem eens contact op.