TUINAANLEG MAASEIK

Bij Gert Kwanten realiseren we tuinen in Maaseik waar u van kunt genieten. Op ieder gewenst moment en de manier waarop u dat wilt. Heeft u kinderen? Dan leggen een fijne kindvriendelijke tuin aan. Spelen uw huisdieren graag in de tuin? Dan stemmen we het tuinontwerp daarop af. Wilt u een tuin waar u optimaal in kunt ontspannen? Dan behoort een fraaie loungetuin met zwembad en wellness tot de mogelijkheden. Iedere tuin wordt volledig voor u op maat ontworpen en vervolgens aangelegd door ons eigen gespecialiseerde team van tuinaannemers. Daarbij leggen we ook de zwembaden in eigen beheer aan en kunnen we tuinconstructies als terrasoverkappingen, tuinkamers en poolhouses voor u bouwen.

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen in Maaseik? Of wilt u uw bestaande tuin herinrichten? Gert Kwanten ontwerpt en realiseert al sinds 1996 de mooiste tuinen in Maaseik en omstreken. We hebben dus meer dan 25 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen. Onze tuinen zijn in die periode niet onopgemerkt gebleven. We zijn bijvoorbeeld meermaals uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Aan de basis van onze exclusieve tuinarchitectuur liggen goede ontwerpen en veel persoonlijke aandacht. Als u uw tuin door het team van Gert Kwanten laat ontwerpen, luisteren we goed naar uw wensen en voorkeuren. We denken voortdurend met u mee en proberen op die manier de tuin te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen.

Daarbij verzekeren we u dat uw tuin er ook in de praktijk uit komt te zien zoals in het ontwerp bedacht. Hoe? Door onze kennis van groen en een secure werkwijze waarbij we graag op locatie langskomen om de tuin op te meten, bodemonderzoek te doen en te kijken naar andere omstandigheden in uw tuin. Onze tuinen vormen altijd een fraai samenspel met uw woning en met de omgeving. We kijken goed naar de stijl van uw woning, laten elementen terugkomen in de tuin en zorgen dat het groen in uw tuin past binnen het omliggende landschap. We kunnen ieder tuinontwerp voor u omzetten in 3D-impressies. Zo weet u precies hoe uw tuin eruit komt te zien, nog voor er een schop in de grond is gezet.

We kunnen onder andere de volgende soorten tuinen voor u ontwerpen en aanleggen:

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

TOTAALPROJECTEN

 

Bij Gert Kwanten kunnen we ieder tuinontwerp volledig in eigen beheer realiseren. Dat betekent dat we uw volledige tuin van begin tot eind zelf voor u aanleggen. We graven het perceel af, voeren materialen aan en af, leggen terras, tuinpaden en opritten, plaatsen een gazon en zorgen voor de beplanting. Ook kunnen we zwembaden aanleggen, tuinconstructies bouwen en wellnessfaciliteiten installeren.

Op deze manier bent u als klant dus in één keer helemaal klaar. U hoeft geen andere partijen in te schakelen om uw tuin te voltooien. Dit bespaart u zorgen, voorkomt misverstanden en garandeert een snelle en efficiënte tuinaanleg.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG MAASEIK

Wat is er fijner dan uzelf op een warme dag lekker onderdompelen in het verfrissende water van uw eigen zwembad? Met de hulp van Gert Kwanten is dat vooruitzicht dichterbij dan u denkt. Als specialist in zwembadaanleg ontwerpen we de mooiste tuinen met zwembad.

Ieder zwembad is daarbij puur maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld een fraaie infinity pool? Of heeft u liever dat het water onder de randstenen wegloopt? Ook de randstenen kunt u zelf kiezen. Net als de kleur van het bad en de afmetingen. Maak het geheel af met een fraaie inlooptrap, een waterval of een tegenstroomsysteem. Uiteraard zorgen we ook voor zwembadverwarming en -verlichting.

Om uw eigen loungetuin helemaal compleet te maken, kunnen we uw zwembad direct uitbreiden met een poolhouse. In een luxe poolhouse kunt u heerlijk ontspannen na het zwemmen. Ook is dit de ideale plek voor douche- en omkleedfaciliteiten. Onze zwembadspecialisten kunnen de technische onderdelen van het zwembad wegwerken in het poolhouse.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Maaseik en omstreken.