HOVENIER IN EERSEL

Op zoek naar een hovenier in Eersel voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin? Gert Kwanten is als tuinarchitect en hovenier gespecialiseerd in het ontwerp van de meest exclusieve tuinen. Als Vlaams hoveniersbedrijf zijn we ook actief in (Nederlands-)Limburg. Ook als u in Eersel woont, kunnen we dus een prachtige tuin voor u ontwerpen en aanleggen. Als hoveniersbedrijf onderscheiden wij ons door het verzorgen van het totaalplaatje: we kunnen uw volledige tuin ontwerpen én aanleggen. Dat doen we altijd van begin tot eind met onze eigen tuinarchitecten en hoveniers.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

Of het nu gaat om kleine stadstuinen, uitgestrekte landelijke tuinen of moderne tuinen; Gert Kwanten heeft er ervaring mee. Al sinds 1996 ontwerpen we de mooiste tuinen en daarmee zijn we veelvuldig in de prijzen gevallen. Zo zijn we meerdere malen verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het Jaar. Wilt u ook een slim ontworpen tuin, waarbij iedere vierkante meter optimaal wordt benut en die een prachtig geheel vormt met woning en omgeving? Gert Kwanten staat klaar voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Het maakt niet uit of het gaat om een groot of kleinschalig project, uw tuin wordt altijd op maat ontworpen en aangelegd door ons eigen gepassioneerde team van tuinspecialisten.

VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

Gert Kwanten biedt een unieke combinatie van tuinontwerp en complete tuinaanleg. Ons eigen team van tuinarchitecten ontwerpt de tuin waarbij zij direct advies krijgen van onze hoveniers op het gebied van de beplanting. Zo weet u zeker dat de planten die in het ontwerp worden ingetekend het ook daadwerkelijk goed zullen doen in uw tuin in Eersel. Als klant krijgt u middels realistische 3D-impressies een voorproefje van hoe uw tuin eruit komt te zien. Onze eigen hoveniers kunnen ieder onderdeel van het tuinontwerp vervolgens zelf realiseren. We verzorgen bijvoorbeeld niet alleen de aanleg van het gazon, de bestrating, beplanting en tuinverlichting, maar kunnen ook prachtige poolhouses, veranda’s en overkappingen bouwen. U hoeft dus niet zelf op zoek naar allerlei aannemers voor de verschillende onderdelen van uw tuin. Doordat onze tuinarchitecten en hoveniers perfect op elkaar zijn ingespeeld, weet u zeker dat uw tuin er ook daadwerkelijk zo uit komt te zien als in het ontwerp is bedacht.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Van klassiek tot hedendaags, Gert Kwanten ontwerpt tuinen in iedere gewenste stijl. Kies welke stijl uw voorkeur heeft en doe inspiratie op met tuinen die wij hebben gerealiseerd.

TUIN MET ZWEMBAD

Wat is er rustgevender dan het geluid van het rustig kabbelend water van een zwembad in uw tuin? Een privézwembad is een droom van velen en met behulp van Gert Kwanten is die droom waarschijnlijk dichterbij dan u denkt. Als specialist in zwembadaanleg kunnen we in iedere tuin, ongeacht het formaat, een prachtig zwembad realiseren. Al onze zwembaden zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Kies bijvoorbeeld zelf het formaat, het soort waterlijn en de randstenen en maak het geheel af met accessoires als lounge plateaus, watervallen en inlooptrappen. Voor wie sportief wil zwemmen kunnen we zelfs een tegenstroomsysteem installeren. Onze tuinarchitecten zorgen ervoor dat het zwembad op stijlvolle wijze wordt geïntegreerd in uw tuin. We kunnen zowel een volledig nieuwe tuin met zwembad ontwerpen als een zwembad installeren in een bestaande tuin. Verlangt u optimaal comfort? Dan kunnen we uw tuin tevens voorzien van wellness-faciliteiten als whirlpools en sauna’s.

HOVENIER IN EERSEL

Bent u op zoek naar een hovenier in Eersel voor het onderhoud van uw tuin? De tuinmannen van Gert Kwanten staan voor u klaar om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. U kunt ons inschakelen voor losse onderhoudsklussen als grasmaaien, bemesten, verticuteren, snoeien en onkruid wieden, maar we kunnen ook een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u opstellen. In dat geval komen we op gezette tijdens langs om het seizoensonderhoud te verzorgen.