HOVENIER IN MAASTRICHT

Bent u op zoek naar een hovenier in Maastricht voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin? Even over de grens in België heeft Gert Kwanten vele prijzen gewonnen met zijn prachtige tuinarchitectuur. Ook in Maastricht is Gert Kwanten beschikbaar voor het ontwerpen en realiseren van de meest in het oog springende tuinen. Als hoveniersbedrijf onderscheidt Tuinaanleg Gert Kwanten zich door het leveren van totaaloplossingen; we kunnen uw tuin ontwerpen, verzorgen de aanleg van gazons, beplanting en bestrating, realiseren zwembaden en wellness-voorzieningen en bouwen prachtige schuttingen, tuinhuisjes, poolhouses, veranda’s en overkappingen.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

Al sinds 1996 is Gert Kwanten verantwoordelijk voor de fraaiste tuinarchitectuur in Limburg en Vlaams-Brabant. Door de jaren heen hebben we de mooiste tuinen gerealiseerd en daarmee zijn we meermaals in de prijzen gevallen. Meerdere malen uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het Jaar. Dat betekent echter niet dat we alleen in Vlaanderen actief zijn. Ook als u in Maastricht op zoek bent naar een hovenier voor het inrichten van uw tuin, zijn wij u graag van dienst. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, ieder tuinontwerp wordt volledig op maat gemaakt en gerealiseerd door ons team van gepassioneerde hoveniers.

TUINARCHITECTUUR

Een mooie tuin begint bij een vakkundig tuinontwerp. Gert Kwanten beschikt over een eigen team van tuinarchitecten die in iedere stijl een prachtige tuin voor u kunnen ontwerpen. Heeft u een kleine stadstuin in Maastricht? Met een slim ontwerp is ook met beperkte ruimte veel meer mogelijk dan u denkt. Onze tuinontwerpers luisteren altijd zorgvuldig naar uw wensen en denken met u mee. Hoe wilt u de tuin gebruiken? Wat is uw gezinssituatie? Heeft u huisdieren? Houdt u van tuinieren of heeft u liever een onderhoudsvriendelijke tuin? Zodoende ontwerpen we een tuin waar u jarenlang plezier van heeft. Bij het ontwerpen van uw tuin houden we tevens rekening met omgevingsfactoren en het karakter van uw woning. Door elementen uit de woning en de omgeving terug te laten komen in het tuinontwerp zorgen we voor een prachtig geheel.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Het maakt niet uit welke stijl u het mooist vindt, Gert Kwanten ontwerpt de tuin die bij u past. Kies onderstaand de gewenste categorie en bekijk voorbeelden van tuinen die wij hebben ontworpen en aangelegd.

TUIN MET ZWEMBAD

Eén van onze specialiteiten is het aanleggen van tuinen met zwembad en wellness-voorzieningen. Woont u in Maastricht en droomt u van een zwembad in de tuin? Of u nu een uitgestrekte tuin of een knusse stadstuin heeft, wij kunnen een mooie tuin met zwembad voor u realiseren. Alle zwembaden die wij maken zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een infinity pool of een underflow zwembad, selecteer een hoektrap of brede inlooptrap, voeg een lounge plateau toe en maak het geheel af met verlichting, verwarming, roldeck, waterval of tegenstroom; de mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen zowel een compleet nieuwe tuin met zwembad voor u ontwerpen als een zwembad integreren in uw bestaande tuin. Het zwembad wordt geplaatst en aangesloten door onze eigen specialisten.

HOVENIER IN MAASTRICHT

Het aanleggen van een tuin vereist vakmanschap. De hoveniers van Gert Kwanten beschikken over de ervaring, kennis en kunde (en het materieel) dat nodig is om uw tuin van begin tot eind, van afgraven tot oplevering, voor u te realiseren. We zorgen voor het beplanten en bestraten van uw tuin, leggen het gazon aan, installeren tuinverlichting en kunnen waterpartijen realiseren. Ook het aanleggen van zwembaden en het installeren van wellness-faciliteiten als sauna’s en whirlpools is geen enkel bezwaar voor onze vaklieden. U bent dus in één keer helemaal klaar.  Gert Kwanten is niet alleen tuinarchitect, maar ook een ervaren hoveniersbedrijf. We kunnen uw tuin dus ontwerpen, aanleggen én onderhouden. Dat doen we van begin tot eind met onze eigen mensen. Zo weet u zeker dat uw tuin er precies zo uit komt te zien als u verwacht! Op zoek naar een hovenier in Maastricht? Neem dan eens contact met ons op.