TUINAANNEMER IN HASSELT

Gert Kwanten is een tuinaannemer gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg van even stijlvolle als praktische tuinen in Hasselt en omstreken. We verzorgen volledige tuinprojecten en staan u bij vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering. We onderscheiden ons door middel van exclusieve tuinarchitectuur in verschillende stijlen, van modern tot landelijk.

Daarbij doen we graag een stapje extra om uw droomtuin te realiseren. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn we in staat de tuin te creëren die voldoet aan al uw wensen. We houden rekening met zowel de locatie als de ondergrond en weten als geen ander hoe we kunnen zorgen voor optimaal gebruiksgemak.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

TOTAALPROJECTEN

Bij Gert Kwanten beschikken we over specialisten en vakmensen voor iedere fase van de aanleg van uw tuin. Onze tuinarchitecten creëren een geheel op maat gemaakt ontwerp, waarna we het concept in eigen beheer kunnen realiseren. U bent voor de aanleg van uw tuin dus niet aangewezen op allerlei verschillende partijen. Hierdoor weet u zeker dat er geen misverstanden ontstaan en dat ieder aspect van uw tuin met dezelfde passie en precisie wordt gerealiseerd.

Gert Kwanten is al jarenlang een vooraanstaand tuinaannemer in Hasselt. Ons tuinbedrijf is opgericht in 1996 en sindsdien hebben we tal van prachtige tuinen in Hasselt ontworpen, gerealiseerd en onderhouden; soms ingetogen, soms opvallend, maar altijd origineel, praktisch en met een hoge afwerkingsgraad. Niet voor niets zijn we in 2013, 2014, 2016 en 2018 uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

DE TUINARCHITECT IN HASSELT

Geniet van een tuin die op maat is ontworpen voor uw woning en uw behoeften. Onze tuinarchitecten creëren een stijlvol en praktisch ontwerp met optimale zichtlijnen, in een stijl die past bij de woning. We zorgen dat alle planten op de juiste plek staan en zodoende perfect tot hun recht kunnen komen. Uiteraard houden we ook altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Gert Kwanten kan ieder onderdeel van uw tuin, van de ondergrond tot de beplanting en bestrating, voor u realiseren. Ook het bouwen van constructies als tuinhuisjes, buitenkeukens en sauna’s behoort tot de mogelijkheden. De aanleg van uw tuin wordt altijd verzorgd door onze eigen vakmensen.

TUININSPIRATIE

Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen tuin? Bekijk onderstaande voorbeelden van door Gert Kwanten ontworpen en aangelegde tuinen in Hasselt en omstreken.