TUINARCHITECT IN TERVUREN

Gert Kwanten doet uw tuin stralen. Als tuinaannemer in Tervuren en omstreken ontwerpen, realiseren en onderhouden we de mooiste tuinen. Of uw tuin nu groot of klein is, we zorgen altijd voor een exclusief tuinontwerp dat even stijlvol als praktisch is. Ons eigen team van tuinspecialisten kan ieder ontwerp vervolgens voor u realiseren.

We leggen tuinen aan in verschillende stijlen, van gezellige stadstuinen tot uitgestrekte landelijke tuinen en strakke villatuinen. Ieder ontwerp wordt geheel op maat gemaakt en beantwoordt niet alleen aan al uw wensen, maar voldoet ook aan alle voorwaarden om de bomen, hagen, struiken en grassen in uw tuin tot volle wasdom te laten komen.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

ONDERSCHEIDEN TUINAANNEMER

Voor onze fraaie tuinontwerpen en vakkundige tuinaanleg zijn we meerdere malen onderscheiden. Sinds 1996 hebben diverse mooie tuinen aangelegd in Tervuren en daarvoor zijn we in 2013, 2014, 2016 en 2018 uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

Gert Kwanten staat voor exclusieve, maar praktische tuinarchitectuur. Ieder tuinontwerp wordt geheel op maat gemaakt voor uw tuin. We zorgen voor een prachtig samenspel tussen woning, tuin en omgeving en houden zorgvuldig rekening met de omstandigheden in de tuin. Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw tuin op maat is gemaakt voor uw gebruiksbehoeften.

TOTAALPROJECTEN

U kunt bij Gert Kwanten terecht voor de volledige aanleg van uw tuin. Vanaf de ontwerpfase leiden we het project in goede banen; onze architecten zorgen voor een op maat gemaakt tuinontwerp, dat vervolgens van begin tot eind wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen. U heeft dus slechts één aanspreekpunt en u weet zeker dat ieder onderdeel van uw tuin met dezelfde zorg en vakkundigheid wordt voltooid. Af en toe een verkwikkende duik nemen in uw eigen tuin in Tervuren? Gert Kwanten is gespecialiseerd in de aanleg van tuinen met zwembaden. We kunnen een op maat gemaakt zwembad voor u ontwerpen en installeren. Ook bouwen we zwembadvoorzieningen als omkleedcabines, buitendouches, lounge-area’s en poolhouses. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor wellnessvoorzieningen.

Een slecht onderhouden tuin, geeft uw woning of bedrijf een onverzorgde aanblik en zorgt er zelfs voor dat de waarde van het huis keldert. Daarom is het belangrijk uw tuin goed te onderhouden. Gert Kwanten verzorgt volledig tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven in Tervuren. We doen losse onderhoudsklussen, maar kunnen ook een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u opstellen. Op zoek naar een tuinaannemer in Tervuren? Neem eens contact op.

INSPIRATIE

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Kies een van de volgende tuinstijlen en bekijk voorbeelden van tuinen die Gert Kwanten in de loop der jaren heeft aangelegd in de omgeving van Tervuren.