TUINAANLEG AARSCHOT

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een landelijk of moderne tuin wilt; Gert Kwanten verzorgt tuinaanleg Aarschot van ontwerp tot en met aanleg. Als ervaren tuinaannemer is Gert Kwanten gespecialiseerd in de aanleg van exclusieve tuinen. Onze eigen tuinarchitecten zorgen keer op keer voor de mooiste tuinontwerpen, die vervolgens worden gerealiseerd door onze tuinaannemers. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Wilt u bijvoorbeeld een tuin met zwembad in Aarschot? Wellnessvoorzieningen in uw tuin? Of een mooi poolhouse? Gert Kwanten kan het voor u realiseren.

Bent u op zoek naar een tuinaannemer voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin? Gert Kwanten ontwerpt en realiseert al sinds 1996 de mooiste tuinen in de regio Aarschot. In de afgelopen 25 jaar hebben we prachtige tuinen in uiteenlopende stijlen en voor verschillende budgetten aangelegd, zowel voor particulieren als bedrijven. We zijn al meerdere malen uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

STIJLVOLLE TUINARCHITECTUUR

Van knusse stadstuinen, tot uitgestrekte landelijke tuinen en moderne villatuinen; Gert Kwanten zorgt voor een op maat gemaakt tuinontwerp. Bij het ontwerpen van uw tuin luisteren we uitgebreid naar uw wensen en voorkeuren. Hoe wilt u de tuin gebruiken? Heeft u kinderen? Houdt u van tuinieren? Heeft u huisdieren die u in de tuin wilt laten spelen? Door de juiste vragen te stellen en met u mee te denken, brengen onze tuinontwerpers in kaart aan welke eigenschappen uw tuin moet voldoen.

Daarnaast komen we graag bij u langs om de tuin op te meten, een bodemonderzoek uit te voeren en goed te kijken naar de omgeving en de stijl van uw woning. Aan de hand daarvan kunnen we een beplantingsplan opstellen en het tuinontwerp maken. Ieder ontwerp kunnen we vervolgens omzetten in realistische 3D-impressies, zodat u precies weet hoe uw tuin er uiteindelijk uit komt te zien.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

VAKKUNDIGE TUINAANLEG

Een prachtig tuinontwerp is natuurlijk nog geen mooie tuin. Daar zijn de kennis, ervaring en het vakmanschap van gepassioneerde vaklieden die de tuinaanleg verzorgen voor nodig. Bij Gert Kwanten kunnen we uw gehele tuin in eigen beheer voor u aanleggen.

Ons eigen team verzorgt onder andere de graafwerken, aan- en afvoer van materialen, bestrating, beplanting en de aanleg van het gazon. Daarbij hebben we de beschikking over alle benodigde machines en apparatuur. Ook kunnen we de aanleg van zwembaden, de installatie van wellnessvoorzieningen en de bouw van tuinconstructies als terrasoverkappingen en poolhouses voor u verzorgen. Verder kijken we altijd naar hoe we uw tuin zo praktisch mogelijk in kunnen richten. Zo kunnen we bijvoorbeeld waterdoorlatende verharding voor u aanleggen.

Wanneer u tuinaanleg in Aarschot door Gert Kwanten laat uitvoeren, bent u dus in één keer helemaal klaar.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG IN AARSCHOT

Niets fijner dan het rustig kabbelend water van een zwembad in uw tuin. Bij Gert Kwanten zijn we onder andere gespecialiseerd in zwembadaanleg. We ontwerpen de mooiste zwembaden en kunnen deze zelf voor u aanleggen. Daarbij kunnen we het zwembad ontwerpen en aanleggen als onderdeel van uw complete tuin. Zo weet u zeker dat het zwembad perfect in uw tuin past.

We kunnen uw tuin met zwembad ook meteen voorzien van een luxe poolhouse. Een poolhouse is de ideale plek om na het zwemmen even lekker af te douchen, u om te kleden of om simpelweg heerlijk te ontspannen. Daarnaast kunnen we de technische onderdelen van het zwembad wegwerken in het poolhouse.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Aarschot en omstreken.