HOVENIER IN EINDHOVEN

Bent u op zoek naar een ervaren tuinarchitect en hovenier in Eindhoven? Gert Kwanten is als tuinaannemer gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van exclusieve tuinarchitectuur. Ook klanten uit Eindhoven en omgeving kunnen bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van de mooiste tuinen. Of u nu op zoek bent naar een tuinarchitect voor een op maat gemaakt tuinontwerp, een hoveniersbedrijf voor het realiseren van uw tuinproject of een goede hovenier voor het periodiek onderhouden van uw tuin. Onze eigen team van gespecialiseerde vaklui staat voor u klaar.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

Bij Gert Kwanten is uw tuin beslist in goede handen. Al sinds 1996 ontwerpen en realiseren we de mooiste tuinen in Vlaanderen en Noord-Brabant. Met onze fraaie tuinen hebben we vlak over de grens in Vlaanderen al vele prijzen gewonnen. Zo zijn we meermaals uitgeroepen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar. Al onze tuinen worden ontworpen door onze eigen tuinarchitecten en van A tot Z aangelegd door ons eigen team van gepassioneerde hoveniers. Hierdoor zijn de lijntjes kort, worden misverstanden voorkomen en kunnen we ieder project tot in detail naar uw wensen uitvoeren.

TUINARCHITECTUUR

Gert Kwanten staat synoniem voor exclusieve tuinarchitectuur. Of u nu een kleine stadstuin of een ruime, landelijk tuin heeft, wij zorgen in nauw overleg met u als klant voor een op maat gemaakt tuinontwerp in de gewenste stijl. We luisteren zorgvuldig naar uw wensen, denken met u mee en houden nauwgezet rekening met de beschikbare ruimte, ligging van de tuin, bodem, zichtlijnen en de beoogde toepassing. Zo ontwerpen we de tuin die zowel qua sfeer als toepassing perfect aansluit op uw voorkeuren en waarin de beplanting optimaal kan gedijen.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies de gewenste stijl en bekijk voorbeelden van tuinen die door Gert Kwanten zijn ontworpen en uitgevoerd.

TUIN MET ZWEMBAD

Wilt u een zwembad in uw tuin in Eindhoven? Een zwembad in de tuin is een ultieme vorm van luxe en comfort. Neem op ieder gewenst moment van de dag een duik en houd uw lichaam op een gezonde en verantwoorde manier in beweging. Gert Kwanten is als hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van de mooiste tuinen met zwembad. We kunnen een compleet nieuwe tuin met zwembad voor u ontwerpen en aanleggen of een zwembad realiseren in bestaande tuinen. Onze eigen vaklieden zorgen voor de plaatsing en aansluiting van het zwembad.

HOVENIER IN EINDHOVEN

De architectuur kan nog zo fraai zijn, als de tuin niet op de juiste manier wordt gerealiseerd zal het resultaat niet uit de verf komen. Onze hoveniers beschikken over de kennis van bomen en planten en de groene vingers die nodig zijn om uw tuin tot volle wasdom te laten komen. Zoekt u een hovenier in Eindhoven? Laat dan uw tuin aanleggen door Gert Kwanten zo heeft u zelf nergens omkijken naar. We verzorgen de volledige tuinaanleg, van het graafwerk tot de beplanting en bestrating, de aanleg van zwembaden en de bouw van schuttingen, tuinhuisjes en overkappingen. Zo weten we de mooiste tuinen te verwezenlijken.

Gert Kwanten is niet alleen tuinarchitect, maar ook een ervaren hoveniersbedrijf. We kunnen uw tuin dus ontwerpen, aanleggen én onderhouden. Dat doen we van begin tot eind met onze eigen mensen. Zo weet u zeker dat uw tuin er precies zo uit komt te zien als u verwacht!