TUINAANLEG BORGLOON

Zoekt u een tuinarchitect voor ontwerp en tuinaanleg in Borgloon? Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van exclusieve tuinen. Of u nu op zoek bent naar een tuinaannemer voor de aanleg van een moderne of landelijke tuin, een kindvriendelijke tuin of een loungetuin, wij zorgen voor de volledige realisatie van het project. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Met onze eigen teams van tuinspecialisten verzorgen we bijvoorbeeld de aanleg van zwembaden, de installatie van wellnessfaciliteiten en de bouw van tuinconstructies als poolhouses en tuinkamers. Onze tuinmannen zorgen daarbij voor frisgroene gazons en weelderige beplanting. Uiteraard zijn we ook beschikbaar voor het onderhouden van uw tuin in Borgloon.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Wat ons onderscheidt van de rest? Meer dan 25 jaar ervaring. Al sinds 1996 staat Gert Kwanten voor de meest exclusieve tuinarchitectuur. Niet voor niets zijn we veelvuldig in de prijzen gevallen met onze tuinen in de omgeving van Borgloon.

Of u nu een stijlvolle landelijke achtertuin, een knusse stadstuin of een moderne voortuin met oprit aan wil laten leggen, bij Gert Kwanten verzorgen we totaalprojecten. Onze eigen tuinontwerpers zorgen voor een op maat gemaakt ontwerp, dat vervolgens door onze eigen tuinspecialisten op vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Bij het ontwerpen van uw tuin houden we zorgvuldig rekening met uw wensen en voorkeuren. We luisteren goed naar hoe u uw tuin wilt gebruiken en stemmen het tuinontwerp hierop af. Uiteraard zorgen we ook dat het ontwerp perfect past bij uw woning. Door stijlelementen uit uw woning terug te laten komen in uw tuin versterken we de architectuur van uw woning. We zorgen voor mooie zichtlijnen vanuit belangrijke plekken in uw huis. We kunnen ieder tuinontwerp omzetten in realistische 3D-impressies.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

TUINACHITECTUUR

 

Een ontwerp kan nog zo fraai zijn, als de tuin niet op vakkundige wijze wordt aangelegd zal het resultaat niet uit de verf komen. Met een team van eigen tuinaannemers kan Gert Kwanten de tuinaanleg volledig in eigen beheer verzorgen. Wanneer we een tuin aanleggen in Borgloon zorgen we voor de aan- en afvoer van alle benodigde materialen, kunnen we de graafwerken voor u uitvoeren en zorgen onze tuinmannen voor de beplanting en bestrating van uw tuin. Daarbij maken we vooraf altijd een zorgvuldig beplantingsplan.

Vervolgens kunnen we ook de bouw van zwembaden, overkappingen en tuinhuisjes voor onze rekening nemen. Op die manier wordt de complete aanleg van uw tuin op snelle en efficiënte wijze uitgevoerd.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG

Droomt u van een zwembad in uw tuin in Borgloon? Gert Kwanten maakt die droom werkelijkheid. Als specialist in zwembadaanleg verzorgen we het ontwerp van complete tuinen met zwembad. Ook kunnen we een zwembad aanleggen in een bestaande tuin. Met behulp van onze partners van ZwemParels ontwerpen en realiseren we complete maatwerk zwembaden. Ieder onderdeel van het zwembad is volledig op uw wensen af te stemmen. Kies bijvoorbeeld zelf voor de vorm en stijl van het zwembad, bepaal wat voor waterlijn u het mooist vindt en kies de randstenen. Het zwembad is af te maken met accessoires naar keuze.

De aanleg van het zwembad wordt verzorgd door onze eigen gespecialiseerde vaklui. We kunnen het geheel afmaken met een bijpassend poolhouse. Hier kunt u na het zwemmen heerlijk ontspannen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een poolhouse met buitenkeuken, spa en een loungehoek?

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Borgloon en omstreken.