TUINARCHITECT LOMMEL

Bent u op zoek naar een tuinaannemer in Lommel die graag een stapje extra zet om uw droomtuin te verwezenlijken? Eentje die uw volledig tuinproject, van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud, voor u uit kan voeren? Gert Kwanten is zo’n tuinaannemer.

Met veel oog voor detail en gebruikmakend van onze jarenlange kennis en ervaring creëren we exclusieve tuinarchitectuur in verschillende stijlen, van kleine stadstuinen tot rustieke landelijke tuinen en strakke moderne tuinen. Kies voor een tuin die puur vakmanschap uitstraalt en waar u tijdens ieder jaargetijde van kunt genieten.

Gert-kwanten-tuinaannemer-van-het-jaar-1.jpg

BEWEZEN VAKMANSCHAP

Bij Gert Kwanten kunnen we bogen op jarenlange ervaring. Opgericht in 1996 hebben we de afgelopen 25 jaar diverse in het oog springende tuinen in Lommel ontworpen en aangelegd. Niet voor niets zijn we meermaals onderscheiden voor ons werk. In 2013, 2014, 2016 en 2018 zijn we bijvoorbeeld verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar. Droomt u ervan op warme zomerdagen een duik te kunnen nemen in uw eigen zwembad? Eén van onze specialiteiten in het ontwerpen en realiseren van tuinen met op maat gemaakte zwembaden en zwemvijvers.

Onze architecten creëren de meest exclusieve tuinarchitectuur en houden daarbij rekening met zichtlijnen, lokale bodemeigenschappen, zon en schaduw, het beoogde gebruik, de stijl van de woning en natuurlijk uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

TOTAALPROJECTEN

Uw gehele tuinproject verzorgd door één tuinaannemer; bij Gert Kwanten kunnen we iedere tuin van begin tot eind, van de eerste schetsen tot de oplevering, voor u realiseren. U heeft dus te maken met één aanspreekpunt en één aannemer voor uw gehele project. Hierdoor weet u zeker dat er nergens tijdens het proces misverstanden ontstaan en dat ieder onderdeel van uw tuin even vakkundig wordt gerealiseerd.

Snoeien, wieden, maaien en sproeien: een mooie tuin begint met zorgvuldig onderhoud. Met op maat gemaakte onderhoudscontracten kunnen we u het tijdrovende onderhoud van uw tuin geheel of gedeeltelijk uit handen nemen.

INSPIRATIE

Bekijk onderstaande projecten om een beeld te krijgen van tuinen die wij in en in de buurt van Lommel hebben gerealiseerd.