TUINAANLEG MOL

Bent u op zoek naar een tuinaannemer in Mol voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin? Gert Kwanten is gespecialiseerd in de realisatie van totaalprojecten. Als tuinarchitect ontwerpt het team van Gert Kwanten uw tuin volledig op maat. Vervolgens kunt u de tuinaanleg van begin tot eind door onze tuinspecialisten laten uitvoeren. Voor iedere stijl, van een moderne tuin tot een landelijke tuin, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij specialiseren we ons bijvoorbeeld in het ontwerp en de aanleg van tuinen met zwembaden en wellness. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het creëren van prachtige bedrijfstuinen. Verder verzorgen onze tuinmannen het onderhoud van tuinen in Mol.

Bij Gert Kwanten weet u zeker dat uw tuin in de juiste handen is. Gert Kwanten ontwerpt en realiseert al sinds 1996 de mooiste tuinparels in Mol en omstreken. Daarmee hebben we in de loop der jaren een uitstekende staat van dienst opgebouwd. Klanten komen regelmatig bij ons terug en we zijn veelvuldig verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Aan de basis van al onze tuinen ligt onderscheidende tuinarchitectuur. Iedere tuin wordt bij Gert Kwanten geheel op maat ontworpen. Daarbij luisteren we zorgvuldig naar uw wensen en voorkeuren en we stemmen het ontwerp van de tuin daarop af. Uiteraard denken onze ontwerpers voortdurend met u mee. Ook kijken we zorgvuldig naar de omstandigheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een bodemanalyse uitvoeren om te onderzoeken welke bomen en planten het meest geschikt zijn voor uw tuin in Mol.

Zwembaden, poolhouses, een sauna en andere wellnessvoorzieningen; Gert Kwanten zorgt met een doordacht ontwerp en veel vakmanschap voor de realisatie van de meest exclusieve tuinen in Mol. We zijn onder andere gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen met zwembad, loungetuinen en onderhoudsvriendelijke tuinen. Hierdoor bent u verzekerd van een tuin waar u op ieder gewenst moment, op de manier die het best past bij u en uw gezin, kunt genieten van uw tuin.

Overigens leggen we niet alleen tuinen aan voor particulieren in Mol. We zijn bijvoorbeeld erg bedreven in het ontwerpen en aanleggen van veilige, speelvriendelijke schoolpleinen en speelplaatsen.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

TOTAALPROJECTEN

 

Een van de onderscheidende kenmerken van Gert Kwanten is dat we niet alleen tuinen ontwerpen of (bepaalde delen van) de tuinaanleg verzorgen, maar uw tuin van A tot Z kunnen realiseren. Onze ontwerpers maken een op maat gemaakt ontwerp dat we vervolgens in eigen beheer voor u uit kunnen voeren. Van de graafwerken en het aan- en afvoeren van materialen tot de bestrating en beplanting, de volledige aanleg van uw tuin wordt verzorgd door onze eigen mensen. Het voordeel daarvan is dat de lijntjes kort zijn, misverstanden voorkomen worden en het project zo snel en efficiënt als mogelijk gerealiseerd kan worden.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG MOL

Met een eigen zwembad geniet u van een rustgevende oase in uw achtertuin waar u op ieder gewenst moment een verfrissende duik kunt nemen. Bij Gert Kwanten kunnen we (uw complete tuin met) zwembad volledig op maat ontwerpen. Het zwembad wordt vervolgens geplaatst door onze eigen specialisten. We kunnen uw zwembad direct complementeren met een bijpassend poolhouse. Dit is de ideale plek om te loungen na het zwemmen, om douchefaciliteiten en wellnessvoorzieningen in onder te brengen en om de technische onderdelen van het zwembad in weg te werken.

Door tuin en zwembad tegelijkertijd te laten ontwerpen, bent u verzekerd van een zwembad dat perfect past in uw tuin. Zwembad, terras en tuin lopen perfect in elkaar over en we zorgen ervoor dat het zwembad en de bebouwing in de tuin de architectuur van uw woning versterken.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Mol en omstreken.