TUINAANLEG ZONHOVEN

Bent u op zoek naar een ervaren tuinaannemer in Zonhoven? Gert Kwanten is dé specialist op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg in Limburg. Al sinds 1996 ontwerpen en realiseren we de mooiste tuinen in Zonhoven en omstreken. Daarbij specialiseren we ons in het ontwerp en de aanleg van exclusieve tuinen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor tuinen met zwembaden en wellnesstuinen, maar ook voor gezellige stadstuinen en bedrijfstuinen.

 We onderscheiden ons door het leveren van totaalprojecten. De aanleg van iedere tuin kunnen we van ontwerp tot oplevering voor u verzorgen. Is de tuin eenmaal aangelegd? Dan nemen we u ook het onderhoud graag uit handen.

Gert Kwanten kan bogen op een jarenlange staat van dienst als het gaat om tuinaanleg in Zonhoven. Al meer dan 25 jaar ontwerpt en realiseert Gert Kwanten de mooiste tuinen in de regio Zonhoven. Daarvoor zijn we regelmatig onderscheiden. Zo zijn we regelmatig verkozen tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Gert Kwanten staat voor exclusieve tuinarchitectuur. Of u nu op zoek bent naar een ontwerp voor een tuin met zwembad, wellnessvoorzieningen in uw tuin, een mooi poolhouse of een tuinkamer. Wij zorgen voor een op maat gemaakt ontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet. Geef aan waar u naar op zoek bent, vertel ons over uw wensen en onze ontwerpers gaan voor u aan de slag. Ieder ontwerp wordt vervolgens uitgevoerd door onze eigen tuinaannemers.

Aan de basis van iedere mooi tuin ligt een professioneel en goed doordacht tuinontwerp. De tuinarchitecten van Gert Kwanten ontwerpen iedere tuin volledig op maat.  In een kennismakingsgesprek luisteren we naar uw wensen en doen we verschillende suggesties. Ook kijken we naar de omstandigheden in de tuin, de stijl van uw woning en de omgeving.  Aan de hand daarvan maken we een ontwerp op maat. Zo zorgen we voor een tuin die tot in de kleinste details voldoet aan uw verwachtingen. Ieder tuinontwerp kunnen we omzetten in realistische 3D-impressies zodat u precies weet hoe uw tuin eruit komt te zien.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

TOTAALPROJECTEN

 

Geen zin om voor ieder onderdeel van de tuin een nieuwe aannemer in te schakelen? Dan bent u bij Gert Kwanten aan het juiste adres. We kunnen iedere tuin namelijk van A tot Z, van het ontwerp tot en met de oplevering, voor u verzorgen. Daarbij nemen we bijvoorbeeld het afgraven van de tuin, de bestrating, het beplantingsplan, de aanleg van het gazon en de borders en het bouwen van tuinconstructies voor onze rekening. Ook de aanleg van zwembaden en wellnessvoorzieningen wordt verzorgd door onze eigen specialisten. Als klant bent u dus in één keer helemaal klaar.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG ZONHOVEN

Neem op ieder gewenst moment een duik in uw prachtige zwembad in uw tuin in Zonhoven. Een zwembad in de tuin staat voor luxe en comfort en geeft uw tuin een sfeervolle uitstraling. Bij Gert Kwanten kunnen we uw tuin met zwembad op maat voor u ontwerpen. Zo zorgen we dat uw zwembad prachtig in het ontwerp van uw tuin wordt geïntegreerd. Onze eigen specialisten kunnen het zwembad voor u plaatsen.

We kunnen uw tuin met zwembad direct voorzien van douchefaciliteiten en wellnessvoorzieningen. Ook zijn we gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van poolhouses voor in uw tuin.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Zonhoven en omstreken.