TUINAANLEG TIENEN

Bent u op zoek naar een ervaren tuinaannemer voor de aanleg van een nieuwe tuin in Tienen? Gert Kwanten realiseert al meer dan 25 jaar de meest exclusieve tuinarchitectuur in Limburg. Van strakke, moderne tuinen, tot stadstuinen en landelijke tuinen; Gert Kwanten verzorgt een op maat gemaakt ontwerp, waarna onze eigen vaklieden de tuin voor u aan kunnen leggen in Tienen. Daarbij zijn we onder andere gespecialiseerd in de aanleg van tuinen met zwembaden. Ook verzorgen we de aanleg van wellness-voorzieningen en de bouw van overkappingen, tuinhuisjes en poolhouses.

Bij Gert Kwanten is uw tuin gegarandeerd in goede handen. Al vanaf 1996 verzorgt Tuinaanleg Gert Kwanten het ontwerp en de realisatie van de mooiste tuinen in de buurt van Tienen. Dat deze tuinen in de smaak vallen kunnen we wel zeggen. Keer op keer worden onze tuinen bekroond. Zo zijn we veelvuldig uitgeroepen tot beste tuinaannemer van Vlaanderen tijdens de verkiezing tot Vlaams Tuinaannemer van het jaar.

.

EXCLUSIEVE TUINARCHITECTUUR

 

Gert Kwanten ontwerpt niet zomaar tuinen; we  transformeren iedere tuin tot een prachtige parel die aan al uw wensen voldoet. Daarbij maken we een optische verbinding met uw woning en de omgeving. Ook zorgen we dat uw tuin perfect past bij uw gezinssituatie. Heeft u bijvoorbeeld kinderen? Dan zorgen we voor een gezellige, kindvriendelijke tuin. Heeft u een drukke baan, dan verzekeren we u van een tuin die minimaal onderhoud vergt. We kunnen iedere tuin voorzien van luxe elementen als zwembaden, poolhouses, buitenkeukens en wellness.

Of u nu een grote of kleine tuin in Tienen heeft, iedere tuin die we ontwerpen is maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we in kaart waar u naar op zoek bent en onderzoeken we de omstandigheden in uw tuin. Op basis daarvan maken onze tuinarchitecten een op maat gemaakt ontwerp. Daarbij wordt uitgebreid rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren, maar bijvoorbeeld ook met of u kinderen of huisdieren heeft. Ook kijken we naar de inval van zonlicht, de bodem, de stijl van de woning en de omgeving. Op die manier creëren we een tuin waar u jarenlang van kunt genieten en die meegroeit met uw gezinssituatie.

TUIN STIJLEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, tuinarchitect Gert Kwanten ontwerpt de tuin van uw dromen.

Tuinarchitectuur Gert Kwanten

MODERNE TUIN

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Of een loungetuin? Onze tuinarchitecten zorgen uw droomtuin werkelijkheid wordt. Een prachtig design met strakke lijnen, minimalistische kenmerken en een fraaie eigentijdse uitstraling.

tuinarchitect

LANDELIJKE TUIN

Met elementen als bomen, ruime grasvelden, waterpartijen en weelderige beplanting in uw landelijke tuin zorgen onze ontwerpers voor een samenspel tussen uw huis, de tuin en het omringende landschap.

 

Stadstuin tuinaanleg

STADSTUINEN

Door middel van een slim ontwerp kunnen we zelfs de kleinste stadstuinen omtoveren tot een groene oase. We maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëren een stadstuin die voldoet aan al uw wensen.

Engelse stijl tuin

KLASSIEKE TUIN

Kies voor de romantische uitstraling van een tuin met een klassieke vormgeving. Als gespecialiseerd tuinaannemer zorgen wij voor de symmetrie, snoeivormen en zichtlijnen die een klassieke tuin kenmerken.

BEDRIJFSTUIN

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. We creëren een onderhoudsvriendelijke tuin die uw werknemers motiveert en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Tuin voor kinderen

TUIN MET KINDEREN

Wat is er leuker dan lekker buitenspelen? Voor uw kinderen creëren we de mooiste kindvriendelijke tuinen. Gert Kwanten maakt van uw tuin de ideale plek om uw kinderen veilig in de buitenlucht te laten rennen, spelen en ravotten.

TOTAALPROJECTEN

 

Als u uw tuin laat aanleggen door Gert Kwanten bent u in één keer helemaal klaar. We kunnen namelijk ieder onderdeel van het tuinproject, van het ontwerp tot en met de volledige aanleg voor u verzorgen. Dat doen we altijd met onze eigen specialisten en onze eigen materialen. We nemen onder andere de graafwerken, bestrating en beplanting voor onze rekening. Wilt u een zwembad? Dan kunnen wij dat voor u bouwen? Wilt u kunstgras in de tuin? Dan leggen wij dat voor u aan. Ook bouwen we de mooiste overkappingen en tuinhuisjes.

cottage poolhouse

ZWEMBADAANLEG TIENEN

Met een zwembad tovert u uw tuin om tot een heerlijke oase, waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen en waar u zelf onbelemmerd tot rust kunt komen. Bij Gert Kwanten ontwerpen we de mooiste tuinen met maatwerk zwembaden. Onze eigen specialisten kunnen het zwembad voor u plaatsen. Ook verzorgen we de installatie van de technische onderdelen.

Door de aanleg van het zwembad en de tuin tegelijkertijd uit te voeren kunnen we zorgen dat tuin en zwembad perfect bij elkaar passen en elkaar versterken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de randstenen van het zwembad af te stemmen op uw terras. Ook kunnen we direct een stijlvol poolhouse bij uw zwembad bouwen.

VOORBEELDEN TUINONTWERP

Kies uw favoriete stijl en bekijk eerdere projecten van tuinaanleg in Tienen en omstreken.