VACATURE ZWEMBADTECHNIEKER

Ben jij handig en heb je verstand van techniek? Met name zwembadtechniek, dan zoeken wij jou! We bieden je een boeiende en veelzijdige job met de nodige doorgroeimogelijkheden.

Wij leggen parels van zwembaden aan. In prijswinnende tuinen. Die onze eigen tuinarchitecten hebben ontworpen. Dat doen we in het wat luxueuzere segment. Met een team van zo’n 90 prettig groengestoorde collega’s.

In deze uitdagende job ben je verantwoordelijk voor het volledige technische pallet van de zwembaden van onze klanten, zoals; het plaatsen van monoblock zwembaden, onderhoud en het opsporen en oplossen van storingen aan de installatie.

Heb jij ervaring met technische zwembadsturingen, (geautomatiseerde) filterinstallaties, zwembadpompen, elektrische zwembadverwarmingstoestellen, ventilatiesystemen en zwembadverlichting? Neem dan snel contact met ons op!

Zwembadaanleg-gert-kwanten

HEB JE INTERESSE?

Vul dan het formulier in met korte motivatie, we zullen dan snel contact met je opnemen. Heb je vragen over de functie? Neem contact met ons op: +32 11 66 66 46 en vraag naar Dirk Dekock.

HOOFDKANTOOR
Kolisbos 9
3910 Pelt, België
+32 11 66 66 46

Instagram
Pinterest