Niveko zwembad

Luxe tuin met zwembad en poolhouse

Bij Gert Kwanten realiseren we de mooiste tuinen. In alle soorten en maten! We zorgen niet alleen voor tuinontwerp, bestrating en beplanting, we kunnen ook de mooiste voorzieningen als tuinhuisjes, zwembaden, poolhouses, wellnessvoorzieningen en buitenkeukens voor u ontwerpen en realiseren. Dit project in Kaggevinne is een prachtig voorbeeld van een tuin met zwembad en poolhouse. Het Niveko zwembad is volledig op maat ontworpen voor deze tuin en het bijbehorende poolhouse is niet alleen voorzien van een bar en een loungeruimte, we hebben er ook een heerlijke wellnessruimte met sauna ingebouwd.

Tuinontwerp met zwembad en poolhouse

Wanneer u uw tuin met zwembad en poolhouse laat ontwerpen en aanleggen door Gert Kwanten, dan zorgen wij dat u zelf nergens omkijken naar heeft. Onze tuinarchitecten kunnen het complete tuinontwerp voor u verzorgen. Hierdoor weet u zeker dat zwembad en poolhouse perfect op elkaar afgestemd zijn en een fraai geheel vormen met de rest van de tuin en de woning.

Vervolgens kunnen onze vaklieden het volledige project, van begin tot eind en geheel in eigen beheer voor u realiseren. In plaats van met allemaal verschillende aannemers heeft u dus te maken met één duidelijk aanspreekpunt. Hierdoor verloopt het project gegarandeerd een stuk soepeler, bespaart u onnodige kosten en voorkomt u misverstanden.

Een zwembad op maat

Gert Kwanten heeft het zwembad in deze tuin volledig op maat ontworpen. Waar de meeste zwembaden een standaard formaat en standaard afmetingen hebben, zijn alle aspecten van een Niveko zwembad namelijk volledig aanpasbaar. Zodoende heeft dit zwembad een stijlvolle, langgerekte vorm, die perfect past bij het ontwerp van deze diepe tuin. Het water loopt vlak onder de randstenen weg in onzichtbare skimmers, waardoor het zwembad een mooie hoge waterlijn heeft. Hierdoor lijkt het alsof zwembad, terras en gazon één fraai geheel vormen. Door de strakke vormen krijgt het zwembad een prettige, hedendaagse uitstraling. Het bad is voorzien van een inlooptrap en onderwater-loungeplateau.

Niveko zwembaden worden uit één stuk vervaardigd. Het grote voordeel van deze monoblok-constructie is dat het bad grotendeels in de fabriek wordt gebouwd en daardoor snel in de tuin te installeren is, zonder dat dit een hoop overlast veroorzaakt. De zwembaden van Niveko zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt van high-tech polymeren.

Bediening via een handige app

Alle zwembaden van Niveko zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. Dat is bij dit zwembad niet anders. Door het gebruik van hoogwaardige technische onderdelen zijn onze klanten verzekerd van kraakhelder water. De status van het zwemwater is eenvoudig in de gaten te houden via een handige app.

Via dezelfde app is ook de zwembadverlichting te bedienen. De sfeervolle led-verlichting in het water geeft de tuin ’s avonds een wonderbaarlijk mooie aanblik. Het zwembad is verder voorzien van solar-lamellen. Deze sluiten het bad af als het niet gebruikt wordt, waardoor het zwemwater schoon blijft en de tuin veilig is voor kinderen. De solar-lamellen slaan de warmte van de zon op en geven deze door aan het zwemwater. Hierdoor wordt het zwembad op een natuurlijke, ecologisch verantwoorde manier verwarmd.

Een poolhouse voor ultiem comfort

Een poolhouse in de tuin staat voor luxe en comfort. En Gert Kwanten kan uw droom-poolhouse voor u realiseren. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit prachtexemplaar. Of het nu zonnig is of regent, met een overdekte loungeruimte, voorzien van een bar, biedt dit poolhouse alle gelegenheid om heerlijk te ontspannen. Alsof dat nog niet genoeg comfort is hebben we het poolhouse voorzien van een ruime sauna. Hierdoor is het poolhouse het hele jaar door, onder alle omstandigheden te gebruiken.

Uiteraard hebben onze timmerlieden gebruikgemaakt van de beste materialen voor het poolhouse. De achterwand bestaat uit stijlvol zwartgrijs natuursteen en loopt door tot achter de borders met beplanting naast het poolhouse.

Het resultaat is een prachtige tuin die alle gelegenheid biedt tot vertier en ontspanning. Het zwembad met poolhouse vormt een fraai geheel met de uitgestrekte groene tuin. Terras, gazon en zwembad met poolhouse lopen moeiteloos in elkaar over en de rijke beplanting en flinke bomen geven de tuin een heerlijk groene aanblik.