Tuininrichting

Zwembad in prachtige loungetuin

Met de aanleg van een groot zwembad voltooide Gert Kwanten de aanleg van deze prachtige loungetuin. Ruim drie jaar geleden verzorgde Gert Kwanten het ontwerp en de aanleg van deze uitgestrekte tuin. Inmiddels is de beplanting mooi volgroeid en verlangde de familie naar een eigen zwembad in de tuin. Door de ruime afmetingen van de tuin, konden we een heerlijk ruim zwembad plaatsen.

Het grootste Starline zwembad

Als het om de aanleg van een zwembad gaat bent u bij Gert Kwanten aan het juiste adres. We ontwerpen en bouwen de mooiste inbouw zwembaden. Zo ook voor deze klanten.

Voor deze tuin hebben we gekozen voor de Starline Nova 120. Dit zwembad heeft een lengte van maar liefst 12 meter en is daarmee het grootste zwembad uit de Starline collectie. Deze ruime afmetingen passen perfect bij het formaat van de tuin. Het zwembad is de absolute blikvanger, maar er is nog steeds genoeg ruimte voor een uitgestrekt gazon, een ruim terras, meerdere zitgelegenheden en een prachtig poolhouse.

De Nova-lijn van Starline valt op door een minimalistisch design, met strakke randen en hoeken. Door het gebruik van megategels, die van het terras doorlopen tot aan de rand van het zwembad, vormen zwembad en terras een fraai geheel. Het zwembad is voorzien van een mooie inlooptrap over de gehele breedte van het bad.

Poolhouse met bar

Als aanvulling op het zwembad heeft de eigenaar tevens een prachtig poolhouse laten bouwen. De bakstenen en dakpannen geven de constructie een warme uitstraling. Het poolhouse heeft onder andere een omkleed- en douchegelenheid, biedt plek aan de technische ruimte van het zwembad en heeft een overdekt terras met glazen schuifwanden.

Hierdoor kan men beschut in de tuin zitten, maar geniet men toch van het prachtige groen. Het terras is voor extra luxe voorzien van een bar. Doordat de tegels van het omringende terras doorlopen in het overdekte gedeelte van het poolhouse, vormen terras en poolhouse een fraai geheel.

Het Poolhouse is geplaatst door Gelieren Woonprojecten.

Heerlijk loungen

Om optimaal tot rust te kunnen komen, hebben we in deze tuin tevens een weldadige spa geplaatst. Met een jacuzzi in de tuin is deze loungetuin helemaal compleet. De masserende werking van de jacuzzi heeft zowel lichamelijk als geestelijk een heerlijk ontspannende werking. Met een zwembad, poolhouse en jacuzzi biedt deze tuin dus alle gelegenheid om te relaxen.

Door de meerdere zitgelegenheden kunnen de eigenaars op ieder gewenst moment onder de gewenste omstandigheden in de tuin zitten. Afhankelijk van de stand van de zon en de weersomstandigheden kunnen zij hun favoriete plekje kiezen om even helemaal tot rust te komen.

Verbinding tussen binnen en buiten

De tuin zelf is inmiddels 3 jaar geleden aangelegd door Gert Kwanten. De beplanting wordt gekenmerkt door siergrassen, mooie bloeiende planten en enkele bomen. Door de ruime ramen en deuren die uitkomen in de tuin, kan men ook vanuit de woning zelf genieten van het heerlijke groen.