WAT KOST EEN TUINARCHITECT?

De aanleg van uw droomtuin begint met een deskundig ontwerp. Gert Kwanten zorgt als  tuinarchitect voor een onderscheidend tuinontwerp dat tot in de kleinste details is afgestemd op uw wensen. Maar wat kost een tuinarchitect? Veel mensen zijn bang dat een tuinarchitect erg duur is of alleen beschikbaar is voor het ontwerpen van grote tuinen. Dat is beslist niet het geval. Bij Gert Kwanten ontwerpen we tuinen in alle prijsklassen en voor alle afmetingen. Groot en klein.

HEEFT U EEN TUINARCHITECT NODIG?

Overweegt u een tuinarchitect in te schakelen voor het ontwerp van uw tuin? Gert Kwanten ontwerpt al sinds 1995 de mooiste tuinen. Met onze tuinontwerpen zijn we meermaals in de prijzen gevallen. Zo zijn we veelvuldig uitgeroepen tot Vlaams en Limburgs tuinontwerper van het jaar.

Wanneer u uw tuin door Gert Kwanten laat ontwerpen, kunt u de aanleg direct door ons laten verzorgen. Ons eigen team van tuinspecialisten verzorgt de complete aanleg van uw tuin.

WAAROM EEN TUINARCHITECT?

Een tuinarchitect maakt een gedetailleerd ontwerp waarbij rekening is gehouden met alle zaken die van belang zijn. We luisteren zorgvuldig naar uw voorkeuren, houden rekening met zaken als de bodem en lichtinval en maken vervolgens een ontwerp dat volledig op maat is gemaakt voor uw tuin.

In tegenstelling tot met een standaard ontwerp bent u met een op maat gemaakt tuinontwerp verzorgd door een tuinarchitect verzekerd van een tuin die op maakt is gemaakt voor uw tuin en perfect aansluit op uw woning en de omgeving.

Een deskundig tuinarchitect begeleidt u door het ontwerpproces en helpt u de juiste keuzes te maken. Bij het maken van een tuinontwerp zorgt de tuinarchitect voor een verbinding tussen tuin, woning en omgeving. Door een uitgebreide kennis van bodem en groen weet een tuinarchitect welke planten en bomen het waar goed zullen doen. Zo heeft uw tuin alle kans om tot volle wasdom te komen.

LANDELIJK

We ontwerpen prachtige landelijke tuinen. Geniet van golvende gazons, weelderige beplanting, hofjes, waterpartijen en rustieke elementen als eikenhout, baksteen en kasseien.

Tuinontwerp moderne tuin

MODERN

Ook voor een modern tuinontwerp bent u bij Gert Kwanten aan het juiste adres. Met een strak lijnenspel en hedendaagse materialen ontwerpen we de mooiste moderne tuinen. Onze eigentijdse tuinen sluiten feilloos aan op de architectuur van uw moderne woning.

STADSTUIN

Heeft u een gezellige, kleine stadstuin met beperkte ruimte? Met een doordacht ontwerp zorgen we voor een volwaardige tuin die nog steeds ruimtelijk oogt. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een zwembad in een stadstuin te plaatsen?

Zwembad in lounge tuin

LOUNGETUIN

Voor ultieme luxe en comfort kunnen we uw tuin voorzien van heerlijke wellnessvoorzieningen en een zwembad. We maken uw loungetuin af met een overdekt loungeterras en een fraai poolhouse.

Tuin kunstgras kinderen

KINDVRIENDELIJK

In onze kindvriendelijke tuinen staan plezier en veiligheid voorop. We zorgen voor een tuin waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. Met kunstgras kunnen we bijvoorbeeld valveilige speel- en sportveldjes in uw tuin realiseren.

Starline zwembad tuinaaleg-350x267

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Wilt u een tuin die zo min mogelijk onderhoud vergt? Met slimme oplossingen en onderhoudsvriendelijke beplanting zorgen we dat u nauwelijks tijd hoeft te besteden aan het tuinonderhoud. Zo houdt u tijd over om lekker van uw onderhoudsvriendelijke tuin te genieten.

EEN TUINARCHITECT IS VOORDELIGER DAN U DENKT

Uw tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect kost natuurlijk geld. De architect is immers tijd kwijt aan het ontwerpen van uw tuin. Toch bespaart u op de lange termijn vaak geld als u een tuinarchitect inschakelt. Als u uw tuin zelf ontwerpt, loopt u namelijk al snel tegen problemen aan. Planten gedijen niet goed in uw tuin, u heeft onbedoeld veel zon of schaduw of er blijft water staan op uw gazon of terras. Na verloop van tijd maakt u extra kosten om deze ontwerpfouten te herstellen. Een tuinarchitect houdt direct rekening met de kleinste details. Hierdoor wordt uw tuin direct tot in de perfectie aangelegd en kunt u jarenlang genieten van uw droomtuin.

3D ONTWERP

Bij Gert Kwanten zetten we onze eerste schetsen (na ze met u als klant besproken te hebben) om in realistische 3D-ontwerpen. Aan de hand hiervan krijgt u een perfect beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien. U kunt uw tuin bekijken onder diverse omstandigheden, op verschillende tijdstippen en tijdens verschillende seizoenen. Ook kunnen we u laten zien hoe de beplanting in uw tuin zich in de loop der jaren zal ontwikkelen. Zo weet u exact hoe uw tuin eruit komt te zien, nog voor er een schop in de grond is gezet.

REALISATIE TUINONTWERP

Als u uw tuinontwerp laat maken door Gert Kwanten dan kunt u het direct laten uitvoeren door ons eigen gespecialiseerde team. We kunnen uw tuin van begin tot eind aanleggen. Dat wordt volledig gedaan door onze eigen mensen. Ook het bouwen van zwembaden en constructies als terrasoverkappingen en poolhouses wordt verzorgd door onze specialisten. We beschikken zelf over alle materialen en gereedschappen die nodig zijn voor de realisatie van uw tuin.

Wat kost een tuinarchitect

WAT KOST HET ONTWERPEN VAN UW TUIN?

Hoeveel het ontwerpen van uw tuin precies kost, is volledig afhankelijk van de omstandigheden. De prijs van een tuinarchitect wordt namelijk bepaald door de opdracht. Hoe groot is de tuin? Wat zijn uw wensen? Wilt u een op maat ontworpen zwembad laten aanleggen? Daarom is het lastig om een prijsindicatie te geven en hanteren we geen vaste prijs per vierkante meter.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u weten hoeveel het laten ontwerpen van uw tuin kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Laat ons weten wat de afmetingen van uw tuin zijn en waar u ongeveer naar op zoek bent, dan geven we u een betrouwbare indicatie voor het laten ontwerpen van uw tuin.